İYİ PARTİ KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. HASAN SAMİ ÖZVARİNLİ,

İYİ PARTİ KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. HASAN SAMİ ÖZVARİNLİ,

?MİLLETİMİZE; HUZURLU BİR KOCASİNAN SÖZÜ VERİYORUZ?

İYİ Parti´nin Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli, sabah saatlerinde önce Parti İlçe merkezinde partilileriyle buluştu. Ardından Fevzi Çakmak semt pazarını, oradan da Nato caddesi üzerindeki esnafı ziyaret etti.

Buradan çarşı merkezine geçen Özvarinli, bazı iş yerleri sahiplerinin davetlerine katıldı. Fevzi Çakmaktaki semt pazarından sonra partili arkadaşlarıyla birlikte Nato Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnafla buluştu. Esnaf ve vatandaşa, Başkan seçildiğinde Kocasinan için yapacağı hizmetleri anlattı. Özvarinli,?Milletimize huzurlu, bir Kocasinan sözü veriyoruz, plan ve projelerimiz bu yönde? dedi.

?KOCASİNANIN KENTSEL DÖNÜŞÜM MESELESİNİ SAMİMİYETLE ÇÖZECEĞİZ?

Özvarinli´nin İlçe merkezi programı, Nato Caddesi üzerindeki esnaflarla yaptığı sohbetiyle noktalandı. Buradaki seçmenlerle sohbet eden Özvarinli,?Kocasinan´ın kentsel dönüşüm meselesini samimiyetle çözeceğiz. Masanın en güçlüsü, kat malikleri olacak. Kocasinan, çok ihmal edilmiş merkezi bir yer ve vitrinden uzaklara konulan mahalleleri var. Kocasinan´ın her mahallesi, vitrin olacak.Sözünün eri bir memleket evladınızım. Beraber çözeceğiz. Kocasinan´da bir talihsizlik yaşanıyor. Emekçi ve artık değişim olmalı diyen kardeşlerimizin taleplerini ve haykırışlarını makul karşılıyoruz, hislerine tercüman oluyoruz. Sorunları çözümsüz değil. Haklarının çözümü olacak. Anlayışlarını arttırsınlar. Bu sorunun çözümü için elimizden geleni yapacağız. Sesimizin karşılık bulacağını umuyorum. Biz, çalışanın emeğiyle oynanan bir anlayış değiliz. Çalışan ve üreten herkes emeklerinin karşılığını alacaklar. Çalışanı ve üreteme katkı sunanı severiz. Onlara parmak gösterip tehdit etmeyiz. Kamuda, dolayısıyla belediyelerde çalışanlara gelince Liyakat bizim için çok önemli? diye konuştu.

?BİZ KAZANACAĞIZ?

Seçim turu kapsamında Kocasinan Bölgesi´ndeki mahallerin neredeyse çoğunu gezdiğini kaydeden Özvarinli,?Biz Kazanacağız. Diyecekler ki´ iyi ki bu adam kazanmış. Belki de bir dahaki sefere buna oy vereceğim´ diyecekler. Yolumu çeviriyorlar´ Bize gel´ diyorlar. Ha ben ha size gelmişim,ha siz bana gelmişsiniz.400 bin insan bizim için vatanseverdir.Hepsinden oy istiyorum.Bu kente yaşayan 1.4 milyon vatansever insanı var.Hepsiyle doya doya kucaklaşacağız.Güzel anlar,güzel yaşanacak.Huzurlu,güvenli,barış içinde bir Kayseri şehri, bir Kocasinan ilçesi vaat ediyoruz,İYİ parti kadrolara olarak.Lütfen çalışın ve sürece katılın.Hepinizi sürecin kahramanı olmaya davet ediyoruz? dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı