İYİ PARTİ MELİKGAZİ´DE

İYİ PARTİ MELİKGAZİ´DE

SÜLEYMAN BOZKURT GÜVEN TAZELEDİ

İyi parti Melikgazi ilçe kongresi yapıldı. Kongrede mevcut başkan Süleyman Bozkurt yeniden güven tazeledi.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü salonunda gerçekleştirilen Genel Kurula Kayseri Milletvekili Prof.Dr. Yusuf Halaçoğlu, İyi Parti il Başkanı Hüseyin Tekin, ilçe başkanları ve delegeler katıldı.

Kongre öncesinde divan seçimi yapıldı divan başkanlığına Mustafa Öztürk seçilirken katip üyeliklere de Mazhar Polat, İsmail Topuz, Emine Bağcı, Bahriye Ünal seçildi.

Genel kurul öncesinde konuşan Kayseri milletvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, AK Parti hükümetini eleştirdi.  Halaçoğlu, İyi Parti´nin Türk milletinin yanında, Türkiye Cumhuriyeti´nin felsefi temellerini yeniden yerine oturtmak üzere İyi partinin ortaya çıktığını söyledi. Hedefimiz sadece yüzde 10 barajını aşmak değil diyen Halaçoğlu,  ?hedefimiz Cumhurbaşkanı seçmek, Cumhurbaşkanını seçeceğiz ardından Türkiye´yi yeniden kendi milli değerlerine kavuşturacağız? dedi.

İyi Parti il Başkanı Hüseyin tekin´de kongrelerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Tekin, İyi partinin  milletimizin ihtiyacı üzere ortaya çıktık dedi. İyi parti milletimizin beklenen arzusu diyen Tekin şöyle konuştu:

?Partimizi kurarken ve teşkilatlanmalarımızı yaparken özgür, güvenli, hukukun üstünlüğünü ön planda tutan, uluslararası platformda saygın milleti ile barışık ülkesi için sorumluluk alan bireylerden oluşan geleceğine umutla bakan eşit fırsatlar ülkesi bir Türkiye hayali ile yola çıktık. İyi parti 80 milyonun tamamını kucaklayan bir yapı içerisindedir ve hiç kimseye ayrım yapmayacaktır.?

İyi Parti Melikgazi ilçe Başkanı Süleyman Bozkurt´da ?Bizim hareketimiz sessiz bir çığlığa karşılık olarak çıktı. Bizler Kayseri de birbirine gönül bağı olanlar bir araya geldik, hem birbirimizi hem bize gönül veren 10 binlerce gönül daşımızı hayal kırıklığına uğratmamak için milli misat oluşturduk? dedi.

Konuşmaların ardından seçime  geçildi. Tek liste ile seçime gidilen genel kurulda  mevcut Başkan Süleyman Bozkurt 175 delegeden 108 inin oyunu alarak yeniden güven tazeledi.

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN 



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı