İYİ PARTİ TALAS BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AV. OSMAN HAYMANA,

İYİ PARTİ TALAS BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AV. OSMAN HAYMANA,

?TALAS´TA 1 NİSAN GÜNÜ BAYRAM OLACAK?

İyi Parti Talas Belediye Başkan Adayı Av. Osman Haymana, Talas´ın büyük sorunları olduğuna dikkat çekerek, ?Aylardır sahada yürüttüğümüz çalışmalarla birlikte gördüklerimiz bizleri derinden yaraladı. Çok büyük sorunlar var ama hepsini Talaslı hemşerilerimizle birlikte çözeceğiz ve Talas´ta 1 Nisan Günü bayram olacak.? dedi.

İyi Parti Talas Belediye Başkan Adayı Av. Osman Haymana, aylardır yürüttüğü seçim çalışmalarını tamamladı. Talas´ta sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayan Av. Osman Haymana, yola çıkmadan önce belirlediği sorunlar ve çözümüne dönük projelerin sahada yaptığı çalışmalarda bire bir örtüştüğünü gördü.

Belirlenen projelerin hayata geçirilmesi halinde tüm sorunların çözüleceğine inanan Av. Osman Haymana, kendisin ve Cumhur İttifakının yaptırdığı anketlerde yüzde 60 önde çıkmanın sevincini yaşarken, kendisine güvenen ve inanan tüm Talaslılara teşekkür etti.

Yola çıkarken kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerini ileten Av. Osman Haymana, ?Aylar öncesinden bir yola çıktık. Allah yolumuzu açık etsin diyerek çıktığımız yolda benden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen eşime, çocuklarıma, akraba, eş, dostlarıma, partililerime, gönüldaşlarıma ve tüm Talaslı hemşerilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Talas´ın geçmişini çok iyi biliyorum. Girişinde, ?Yeşil Talas´a Hoş geldiniz´ tabelasıyla karşılandığımız ilçemizde, yatay yapılaşma hakimdi ve tüm sokaklar cıvıl cıvıldı. Samimiyet ve güven had safhadaydı. Çocukluğumu ve gençliğimi hatırladığımda hep duygulanırım. O eski Talas´ta hepimizin anısı var. O anılar maalesef yok edildi! Bunu görüyor ve bir şey yapamıyor olmak bir siyasetçi olarak bana ağır geldi. Ben kendimi bildiğimden bu yana ülkücüyüm. Ülkücü hareketler içinde yetiştim. İnandığım ülkücü davam beni sorumluluğa itiyordu. Geçmişi mücadele ile dolu olan ülküdaşlarımla birlikte kurulan İyi Parti´de bulunmak, sorumluluk alacak kadar güven kazanmak kolay değildi. Önce Talas İlçe Başkanlığı, ardından da içimdeki sorumluluk hissi, inancı ve partimin bana verdiği görev ile Başkan adaylığı sürecimi artık geride bıraktım. Yarın sandığa gidiyoruz. Çok şükür iyi bir süreç geçirdik ve milletimizin teveccühünü kazandık. Talas´ta 1 Nisan Günü bayram olacak. Talas´taki tüm sorunları hemşerilerimizle birlikte çözeceğiz.? dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı