İYİ PARTİ´NİN KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. HASAN SAMİ ÖZVARİNLİ,

İYİ PARTİ´NİN KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. HASAN SAMİ ÖZVARİNLİ,

"STK´LILARI BİR ÇATI ALTINDA TOPLAYACAĞIZ"

Millet İttifakının Kayseri´deki büyük ortağı İYİ Parti´nin Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli, enişteleri olduğu Sivaslılar Dernekler Platformunun daveti üzerine eşi Gülçin Munar, oğlu Mehmet Cemil Özvarinli ile birlikte organizasyonun yapıldığı restorandaki yemeğe katıldı.

İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli, enişteleri olduğu Sivaslıların, Kayseri´deki Sivaslılar Yardımlaşma ve Dayanışma Dernekleri Platformunun davet üzerine eşi Gülçin Munar ve 7 yaşındaki oğlu Mehmet Cemil Özvarinli ile birilikte gitti.

Dr.Özvarinli ve eşi Munar hanımı Sivaslılar Dernekleri Platformu Başkanı Mehmet Birel ve dernek üyeleri karşıladı. Özvarinli ve ailesini güler yüzle karşılayan Mehmet Birel,?Hoş geldiniz enişte? dedi.

Mehmet Birel, dernek olarak yıllarca kendilerine çok fazla söz verildiğini ama çoğunun yapılmadığını, derneklerinin İstanbul ve Ankara´da gerçekleştirdiği etkinlikleri Kayseri´ye de taşımak istediklerini ve en önemli ihtiyaçlarının toplumla kaynaşmak olduğunu iletti.

Sivaslılar Platformu Başkanı Mehmet Birel,?Sayın Başkan Bütün Sivil Toplum Kuruluşları (STK´lar)aynı alanda bir çatı altında toplanmasına yönelik bir projenizin olduğunu duyduk. Derneklerin ortak kullanımları için, içinde Ekipmanları ile büyük şık bir toplantı odalarının olmasını da çok güzel olur. Bu projenizi olumu karşılıyoruz? dedi. Özvarinli´nin Birel´e cevabı ise ?Sayın Başkan biz bu memleketin evlatları olarak bu şehre ve burada faaliyetlerini yürüten Sivil Toplum Kuruluşları(STK´larımıza )gereken özeni göstereceğiz, faaliyetlerini daha sağlıklı yürütmeleri için ne gerekiyorsa onu yapacağız, STK´ların bir çatı altında, daha sağlıklı ofislerde toplanmaları, mekân olarak ayrı ayrı elbette? diye cevap verdi.

Keyfili bir akşam yemeği ortamın da gecen sohbette bir üyenin; Başkanım Sivaslı eniştemizmişsiniz? Sorusuna? Bekârsan başka, evliysen başka ona göre pozisyon almak lazım. Evet, eşim sıvalı, sizlerin hemşerisi, eniştenizim? deyince kahkahalar yükseldi. Özvarinli,?Ben kendime memleketin çocuğu, Sivaslı damadı diyorum ve hep söylüyorum, nerede doğduğumu değiştirmem ama bu kendi Sivas´ımızda seviyorum?.diyerek dernekten ayrıldı.

MUHTEŞEM İKİLİ SEÇİM SAHASINDA

İYİ Parti´nin Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli ile Belediye 1.Sıra Meclis üyesi adayı iş adamı ve siyasetçi Kazım Yücel, seçim çalışmaları kapsamından Erkilet ziyaretinde bulundu.

Özvarinli, Yücel ikilisi Erkilet´e giderek bir apartmana ait toplantı Salonu´nda, seçmenle bir araya geldiler. Özvarinli ve Yücel ikilisini vatandaşlar sevgiyle ve coşkuyla karşılandılar. Erkilet´te seçim çalışmalarına katlan Özvarinli ve Yücel, kürsüye çıkarak karşılıklı paslaştı ve bölgenin sorunlarını konuştu, sorunların çözümünü sağlayacak projeleri anlattılar. İlk sözü Kazım Yücel aldı. Ardından mikrofonu Özvarinli´ye verdi. Yücel ve Özvarinli Kocasinan´ın neden geri kalmışlığını konuştukları konularla AK Parti kalesine siyasi golü attılar. Kayseri kamuoyunda ?muhteşem ikili olarak? konuşulan Dr. Hasan Sami Özvarinli, Kazım Yücel ikilisinin katıldığı ve çok sayıda davetlinin yer aldığı toplantı önemli konuşmalara sahne oldu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı