İYİ PARTİ İL BAŞKANI ATAMAN’DAN ÖZHAKEKİ’YE KINAMA

İYİ PARTİ İL BAŞKANI ATAMAN’DAN ÖZHAKEKİ’YE KINAMA

“ÖZHASEKİ’Yİ KINIYOR VE ÖZÜR DİLEMEYE DAVET EDİYORUM”

İyi Parti İl Başkanı Sebati Ataman yazılı bir açıklama yaparak Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’nin “CHP’nin takdir ettiğim tek başarısı sözde milliyetçiyiz diyen İYİP ile PKK’nın siyasi uzantısı HDP’ yi bir arada tutabilmesi" şeklindeki açıklamasında İyi Parti için ‘Sözde Milliyetçi’ tabirini kullanmasına tepki göstererek “Özhaseki’yi kınıyor ve özür dilemeye davet ediyorum” ifadesini kullandı.

İyi Parti İl Başkanı Sebati Ataman yazılı bir açıklama yaparak Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’nin “CHP’nin takdir ettiğim tek başarısı sözde milliyetçiyiz diyen İYİP ile PKK’nın siyasi uzantısı HDP’ yi bir arada tutabilmesi" şeklindeki açıklamasında İyi Parti için ‘Sözde Milliyetçi’ tabirini kullanmasına tepki gösterip, özür dilemeye davet ederek şunları kaydetti. “AKP Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, ‘CHP’nin takdir ettiğim tek başarısı; sözde milliyetçiyiz diyen İYİP ile PKK’nın siyasi uzantısı HDP’yi bir arada tutabilmesi’ açıklamasını ve bizim Milliyetciliğimizi ‘sözde’ diye nitelemesini kınıyorum.

 Sayın Özhaseki, size önce TC’yi kaldıranlara, andımızı yasaklayanlara, her türlü milliyetçiliği ayaklar altına alanlara, çadır mahkemesi kuranlara, 29 Ekim'de Peşmergeyi Türk topraklarından geçirenlere, megri megri diye ağlayarak şarkı söyleyenlere, sayın(!) Öcalan kanaat önderi diyenlere, Diyarbakır' da mitingde mektubunu okutanlara, Osman Öcalan'ı TRT'ye çıkaranlara, açılım saçılımı yapanlara, Mehmetçiğin kanını dökenlere sahip çıkanlara, akil adamlar(!) ile açıklama yapanlara, Oslo'da, Dolmabahçe'de HDP ile görüşenlere, Doğu Türkistan'da yapılan soy kırıma sessiz kalanlara yani yol arkadaşlarına yani kendinize bakmayı tavsiye ediyorum. Kimse bizim Milliyetciliğimizi sorgulayamaz... Sizi tekrar kınıyor ve özür dilemeye davet ediyorum...”


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı