İYİ PARTİ TALAS’DA İLK ADAY ŞEMSİ ÇİMEN OLDU

İYİ PARTİ TALAS’DA İLK ADAY ŞEMSİ ÇİMEN OLDU

Çimen, “Genel Başkanımız Meral Akşener’in açtığı yolda partimizi en güzel şekilde temsil edeceğiz”

1 Mart’ta yapılacak olan İYİ Parti Talas İlçe Kongresi öncesi adaylığını açıklayan ilk isim Şemsi Çimen oldu. Düzenlediği basın toplantısı ile ilçe başkanlığı için ”Bende Varım” diyen Şemsi Çimen, “Genel Başkanımız Meral Akşener’in açtığı yolda partimizi en güzel şekilde temsil edeceğiz” ifadelerini kullanarak partililerinden destek istedi.

1 Mart’ta yapılacak olan İYİ Parti Talas İlçe Kongresi öncesi adaylığını açıklayan ilk isim Şemsi Çimen’in ilçe binasında düzenlediği basın toplantına mevcut ilçe başkanı Faik Demir ve partililer de iştirak etti.

Toplantıda ilk olarak konuşan İYİ Parti Talas İlçe Başkanı Faik Demir birlik ve beraberlik içerisinde demokratik bir seçim temennisi içerisinde olduklarını belirterek şunları kaydetti. “1 Mart’ta 2. Olağan Kongremizi gerçekleştireceğiz. Şu anda da ilk adaylığını açıklayacak olan Şemsi hanım yanımızda. Hayırlı olsun ve başarılar diliyorum. İnşallah demokratik bir yarış olur. Birlik ve beraberlik içerisinde bu yarışı sürdürürüz. Bundan sonra belki de başka arkadaşlarımızda adaylıklarını açıklayabilir. Ben şimdiden tüm adaylara tekrardan başarılar diliyorum. Talas’a ve partimize hayırlı olsun. “.

İYİ Parti Talas İlçe Başkan Adayı Şemsi Çimen ise, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in açtığı yolda partilerini en güzel şekilde temsil edeceklerinin altını çizerek “Demokratik bir bayrak yarışı yapıyoruz. Hangimiz partimizi bir adım ileri götürebilirsek o bizim için bir kazançtır. Hep demokratik yollarla demokratik bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Biz bir ailenin üyeleriyiz. Sadece hizmette yarışırız biz. Onun dışında bir arada güzel hizmetler yapacağız. Hepimiz partimiz için çalışıyoruz. En güzel örneğimiz liderimiz, genel başkanımız Meral Akşener cesurluğuyla hareketi ile bize bir yol açtı ve bizde o yolda en güzel şekilde partimizi temsil ederek yürümeye devam edeceğiz. Ekip arkadaşlarımla birlikte herkese başarılar diliyorum. “ şeklinde konuştu.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı