İYİ PARTİ’DE KONGRE HEYECANI DEVAM EDİYOR

İYİ PARTİ’DE KONGRE HEYECANI DEVAM EDİYOR

KOCASİNAN’DA YENİ BAŞKAN MUSTAFA IŞIK

İYİ Parti Kocasinan 2. Olağan Kongresi yapıldı. Kongrede konuşan İYİ Parti Milletvekili Dursun Ataş kongrede kim seçilirse seçilsin en iyi hizmeti yapacağına inandıklarını belirtip, demokratik bir seçimle ilçe kongrelerini bitirmek istediklerini söyledi.  Yapılan genel kurulda Mustafa Işık 208 oy Alarak Başkan seçilirken, mevcut Başkan Yurdaer Şahin 138 oy Başkan adayı Metin Kılıçaslan’da 16 oy aldı

İYİ Parti Kocasinan  teşkilatı 2. Olağan Kongresine İYİ Parti Milletvekili Dursun Ataş, İl Başkanı Süleyman Bozkurt, ilçe başkan adayları ve partililer katıldı.

401 delegenin oy kullandığı seçimlerde mevcut başkan Yurdaer Şahin, Mustafa Işık ve Metin Kılıçaslan’ın listeleri yarışırken, kongreye gelen partililerin maskelerini takıp, sosyal mesafe kuralarına uydukları görüldü.

İYİ Parti İl Başkanı Süleyman Bozkurt ise yaptığı konuşmada seçimlerin sonunda kazananın İYİ Parti olacağının altını çizerek adaylara başarılar diledi.

partililere seslenen Milletvekili Dursun Ataş da  şunları kaydetti.

“Kongrelerimiz demokratik bir şekilde güzel geçiyor. Geçen hafta Melikgazi kongremizi yaptık, bu hafta da Kocasinan kongrelerimizi yapıyoruz. İlçe kongrelerimizin büyük çoğunluğunu tamamladık. Burada emeği geçen il başkanımız olmak üzere, tüm ilçe başkanlarımıza ve aday olan arkadaşlarımız ile delegelerimize teşekkür ediyoruz. Gerçekten Türkiye’nin gözü İYİ Parti’de. Burada aday olan arkadaşlarımızın parti için çalışacaklarını biliyorum. Kim seçilirse seçilsin en iyi hizmeti yapacağına gönülden inanıyorum. İyi insanlar olarak ülkemizi daha iyi yerlere getirmek için çalışalım.“

  İYİ Parti Kocasinan İlçe Başkan Adayı Mustafa Işık ise yaptığı konuşmada görev verilsin, verilmesin her şartta partilerinin hizmetinde olacaklarının altını çizerek şunları kaydetti. “Türkiye olarak zor bir sürecin içerisindeyiz. Korona virüs hepimizin hayatını derinden etkiledi. Hayatımızda olan her şey daha değerli oldu. Bizlere görev verilsin ya da verilmesin her şartta partimize hizmetimiz devam edecektir. Birimiz hepimiz duygusuyla çalışmalıyız. Hepimiz İYİ Parti’yi kurarken sıkıntılar çekeceğimize bilerek üye olduk. Dedik ki; korkaklara hürriyeti cesurlar verir. Haklılığımız İstanbul ve Ankara başta olmak yapılan seçimlerle ortaya çıktı. Biz ekip olarak cesaretimizin yanında, güçlü, uyumlu, verimli, kadirşinas, güler yüzlü ve liyakat sahibi teşkilat mensuplarıyız. Sizlerin desteği için huzurlarınıza çıktık. Bizlere teşkilatlarımızı yönetme fırsatı verecek olursanız şunları yapacağımızı belirtmek istiyoruz. Partimizde kimse dışlanmayacaktır, kimse kendini öteki hissetmeyecektir. Üyelerin demokratik haklarını kullanması, fikir ve düşüncelerini demokratik yollardan ifade etmesi asla kısıtlanmayacaktır. Liyakate önem verilecektir. Sorun üretme değil, çözüm üretme esas alınacaktır. Kuvayi Milliye ruhu, akıl ve bilim rehberimiz olacaktır. “

İYİ Parti Kocasinan İlçe Başkan Adayı Metin Kılıçaslan ise partililere seslendiği konuşmasında İYİ Parti’nin geleceği için daha iyi yerlere gelmesi adına aday olduğunu belirterek diğer adaylara başarılar diledi.

İYİ Parti Kocasinan İlçesi mevcut başkanı ve Adayı Yurdaer Şahin ise çalışmalarını gelecek dönemde de sürdürmek istediklerini belirterek seçimlerde kazananın İYİ Parti olacağını ifade etti.

Yapılan genel kurulda Mustafa Işık 208 oy Alarak Başkan seçilirken, mevcut Başkan Yurdaer Şahin 138 oy Başkan adayı Metin Kılıçaslan’da 16 oy aldı.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı