AHMET ESKİYAPAN İLKOKULU´NUN İZCİLERİ

AHMET ESKİYAPAN İLKOKULU´NUN İZCİLERİ

MEDYA GRUBUMUZU ZİYARET ETTİLER?

Kocasinan İlçesi sınırları içerisinde eğitim veren Ahmet Eskiyapan ilkokulu´nun İzcilik Kolu öğrencileri sorumlu öğretmenleri Ali Kılıç önderliğinde medya gurubumuzu ziyaret ettiler? Görüntü ve basılı yayıncılık hakkında merak ettiklerini sorarak bilgi alan geleceğin yayıncıları güle oynaya geldikleri medya gurubumuzdan izci selamı vererek keyifle ayrıldılar?
Ahmet Eskiyapan ilkokulu´nun İzcilik Kolu öğrencileri sorumlu öğretmenleri Ali Kılıç önderliğinde medya gurubumuzu ziyaret ettiler?
Geleceğin büyüklerine önderlik ederek ziyaretin gerçekleşmesine vesile olan sorumlu öğretmen Ali Kılıç ziyaretin amacına yönelik olarak yaptığı değerlendirmede ?Öğrencilerimizin görsel , işitsel ve basılı yayıncılığın nasıl olduğunu uygulamalı olarak yerinde görmeleri için böyle bir ziyaret tertipledik? ifadesini kullandı?
Sorumlu öğretmen Kılıç izcilik kolunun faaliyetlerine dair yaptığı değerlendirmede ise ?İzci lideri olarak 10 yıldır çocukları çalıştırıyorum. Çocukları okul ortamından uzaklaştırıp, daha ziyade doğayla barışık hale getirmeye çalışıyoruz. Gittiğimiz kamplarda kurslarda, onların gözlerinde ışığı gördüğümüz zaman bu bizi mutlu ediyor. İzcilerimizi doğaya alışkın hale getirmeye çalışıyoruz? diye konuştu?
Öte yandan geleceğin büyükleri ise yayıynılık konsundaki bütün meraklarını dile getirerek kurum çalışanı abi ve ablalarından bilgi aldılar?
Ziyaretin sonunda hep bir ağızdan izci marşını seslendirip , izci selamı veren genç yürekler geldikleri gibi güle oynaya medya gurubumuzdan ayrıldıalr?
HABER: C.ÜSTEN



27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”