K2 LİGİ YARIŞLARI SONLANDI

K2 LİGİ YARIŞLARI SONLANDI

Türkiye Kayak Federasyonu bünyesinde gerçekleştirilen K2 Ligi grup yarışları Erciyes’te tamamlandı. Dereceye giren sporculara madalyaları takdim edilirken diğer yandan Spor İl Müdürü Murat Eskici de yapılan yarışları değerlendirdi.

Türkiye Kayak Federasyonu bünyesinde gerçekleştirilen K2 Ligi yarışları Erciyes de tamamlandı. Sporcuların kıyasıya mücadele ettiği yarışlar renkli anlara sahne oldu. Erciyes Kayak Pistleri’nin yarışlara oldukça elverişli olduğu gözlendi. Yarışlarda derece alan sporculara yarış sonrası düzenlenen ödül töreni ile madalyaları takdim edildi. Dereceye giren sporcuların keyifli oldukları gözlenirken dereceye girmeyen sporcuların ise üzgün olduğu gözlerden kaçmadı. Katılımcılar kayak pistlerinin yer aldığı alanda kayak haricinde tam bir sosyal yaşam alanının oluşturulmuş olmasından dolayı memnun olduklarını dile getirdiler. Yarışlara Kayseri de bulunan kulüp sporcularının yanı sıra yaklaşık 10 farklı ilden sporcunun katılım sağladığı belirtildi.

DERECEYE GİREN SPORCULAR MADALYA İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

Ödül töreni sonrası Spor İl Müdürü Murat Eskici açıklamalarda bulunarak şunları söyledi: “K2 yarışları çok şükür kazasız belasız sonlandı. Sporcularımızı tebrik ediyoruz. Dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi. Bu organizasyonlarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Özellikle Kayseri’ye bu tesisleri kazandıran Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ediyorum. Gerçekten Avrupa standartlarında tesisler yapılmış. Kayak yaparken tanıştığımız sporcular oldu. Yıllarca Fransa da kayak yapan insanlar ama şuan Erciyes’i tercih ediyorlar. Aynı şekilde yarışmalardan çok memnunlar. Pistler güzel ve güvenli. Erciyes A.Ş ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Fileler çok güzel bir şekilde hazırlanmış. Dediğim gibi önemli olan yarışmaların kazasız belasız atlatılmasıydı. Çok şükür problemsiz bir şekilde atlatıldı. Bu yarış Erciyes de ilk değil, sonda olmayacak. Bundan sonrada Avrupa şampiyonluklarına ve federasyonun bütün organizasyonlarına Erciyes aday olacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Sporcularımıza başarılar diliyorum.”

Kayseri HADAK Kulübü sporcuları ise aldıkları derecelere sevindiklerini belirterek şunları söylediler: “Aldığımız dereceler için mutluyuz. Yarışlar zorladı ama derece almayı başardık. Hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bize güvendiler ve her zaman bizlere destek oldular. Sevinçliyiz, mutluyuz.”  

Ankara Karadem Kulübü sporcularından Belemir Erdem ve Aysu Bolat ise heyecanlı olduklarını söyleyerek şöyle konuştular. “Ankara’dan geldik. Yarışlar çok çekişmeli geçti. Derece aldığımız için çok mutluyuz.”



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı