KADEM KAYSERİ İL TEMSİLCİSİ BARAN,

KADEM KAYSERİ İL TEMSİLCİSİ BARAN,

?KADIN VE ERKEK ARASINDAKİ ADALETİ TESİS ETMEYE ÇALIŞACAĞIZ?

Kadın ve Demokrasi Derneği ? KADEM´in Kayseri İl Temsilciliği İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven´in gerçekleştirdiği dualarla açıldı? Vali Süleyman Kamçı başta olmak üzere ilimiz protokolünü bir araya getiren açılışta konuşan Kadem İl Temsilcisi Sevda Baran ? Dernek olarak çalışmalarımızda manevi ve milli değerleri ön plana çıkararak;  kadın ve erkek arasındaki adaleti tesis etmeye çalışacağız? ifadesini kullandı?

Kadın ve Demokrasi Derneği ? KADEM´in Kayseri İl Temsilciliği törenle açıldı? Açılış törenine Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki´nin eşi Neşe Özhaseki, Ak Parti Kayseri Milletvekilleri Taner Yıldız, Hülya Atçı Nergis,  Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda kadın davetli katıldı.

Açılış töreninde ilk olarak kürsüye gelen Kadem İl Temsilcisi Sevda Baran  ?Anadolu´nun göz bebeği ilimizde kadına ve erkeğe karşı hürmet ve muhabbeti yaşamaya ve yaşatmaya devam etmekteyiz. Ticaret´te,  eğitim´de ve aile hayatında kadın ve erkeğin yoldaş olduğunu şiddete ve kötü ilişkilere izin vermemekteyiz. Dernek olarak çalışmalarımızda manevi ve milli değerleri ön plana çıkararak;  kadın ve erkek arasındaki adaleti tesis etmeye çalışacağız? diye konuştu?

Programa eşi İkbal Çelik ile birlikte katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de KADEM´in kurulduğu günden bu yana çok önemli çalışmalara imza attığını belirterek, Kayseri şubesiyle şehrimizde çok daha aktif faaliyet gösterecek olmasından büyük memnuniyet duyduğunu kaydetti? Kadınlara sadece kadın oldukları için değil insan oldukları için hak ettikleri değeri veren bir kültürün ve inancın mensupları olduğumuzu ifade eden Başkan Çelik, ?Sevgili Peygamberimiz ?Müminlerin iman bakımından en olgunu ve en hayırlısı, hanımına karşı en hayırlı olanıdır´ şeklinde buyuruyor. Orhun Kitabeleri´nde ise ?Hakan ve Hatunun Buyruğu´ sözü ile başlayan ifadeler yer alıyor. Ayrıca liderine ?Han´ diyen Türk kültüründe kadına da ?Han´ sözcüğünden türeyen ?Hanım´ ifadesi verilmiştir. Tüm bu örnekler Türk ve İslam dünyasının kadını ne denli önemli ve özel bir yere koyması gerektiğini göstermektedir? değerlendirmesinde bulundu?

Konuşmaların tamamlanmasının ardından KADEM Kayseri İl Temsilciliği İl Müftüsü Şahin Güven´in dualarıyla açıldı.



Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor