KADIN KÜLTÜR MERKEZİ,

KADIN KÜLTÜR MERKEZİ,

KAPALI ÇOCUK PARKI VE SPOR MERKEZİ TALASLILARI BEKLİYOR

Pilot uygulama olarak Türkiye´de ilk defa Talas Belediyesi tarafından uygulanan ve çocuklara saatlik bakım hizmeti veren ?Kapalı Çocuk Parkı? küçük misafirlerini bekliyor.

Kapalı çocuk parkını ziyaret ederek çocuklarla bir süre oyun oynayan Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Kadın Kültür Merkezi, Kapalı Çocuk Parkı ve Spor Merkezi hakkında bilgi vererek, merkezden yararlanmaları için ailelere çağrıda bulundu.

Türkiye´de ilk defa Talas Belediyesi tarafından uygulanan saatlik bakım hizmetini Kapalı Çocuk Parkı´nda hayata geçirdiklerini söyleyen Başkan Palancıoğlu,  ?Ailelerimiz 4-10 yaş arasındaki çocuklarını buraya güvenle bırakabilirler. Biliyorsunuz ailelerin çoğu zaman düğün, kına ve cenaze gibi işleri olabiliyor. Güvenli ortamda burada bakıcılarımız var. Oyuncaklarımız son derece güzel, modern ve öğretici. Ortamımız oldukça güvenli. Ailelerimiz çocuklarını istedikleri zaman buraya bırakabilirler.? dedi.

Merkezde çocukların yanı sıra kadınlar içinde faaliyetlerin olduğunu ifade eden Başkan Palancıoğlu şunları söyledi:

?3 katlı binamızın hemen alt katında eğitim merkezimiz var. Dolayısıyla eğitim alamıyorum diyen bayanlar da alt katta belediyemiz tarafından verilen Arapça, diksiyon veya farklı eğitimlere gelirken çocuklarını da buraya bırakabilirler. Ya da spor yapmak isteyenlerde jimnastik, pilates ve zumba gibi eğitimleri için en alt katta ki spor salonumuzu kullanabilirler. Çocuklarına biz burada bakım hizmeti veriyoruz. Burası Talas´ta ve Kayseri´de en önemli merkezlerden birisi. Tüm Kayserilileri ve özellikle Talaslıları bekliyorum. Merkezimiz raylı sistem durağına çok yakın ana cadde üzerinde, ulaşımı çok rahat bir alanda. Tüm ailelerimizi çocuklarını buraya getirmeye, bu imkanlardan faydalanmaya bekleriz. ?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ