KADIN MÜFTÜ YARDIMCISI

KADIN MÜFTÜ YARDIMCISI

FATMA FEYZA GÜNER GÖREVİNE BAŞLADI

İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, İl Müftü Yardımcıları Tandoğan Topçu, Atıf Akşit, Mehmet İzci ve Bünyan İlçe Müftüsü Mahmut Taşyapan, İl Müftü Yardımcılığı görevine yeni atanan Fatma Feyza Güner´i makamında ziyaret ederek, yeni görevlerinde başarı dileklerinde bulundu.

İl Müftüsü Güven ziyarette yaptığı konuşmada, ?Yeni görevinizin hayırlı uğurlu olmasını Rabbimizden niyaz ediyoruz. Bundan önce edindiğiniz ve özellikle de Diyanet İşleri Başkanlığı´nın Ankara Merkez Teşkilatında uzun süre çalışarak edindiğiniz tecrübelerinizi, Kayserimizde, müftülüğümüz vesilesiyle hizmete dönüştürmenizi arzu ediyoruz. Ayrıca hanımlara yönelik olan Kur´an kurslarımızdaki öğrencilere, KYK ve özel yurtlarımızdaki kız öğrencilerimize yönelik yapacağınız dini ve kültürel faaliyetlerinizden Kayserimizin fazlasıyla istifade edeceğini düşünüyoruz? dedi.

Müftü Yardımcısı Güner ziyaretten dolayı duyduğu mutluluğu ifade ederek İl Müftüsü Şahin Güven ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Güner, ?Selçuklu ve Osmanlı´nın izlerini taşıyan, cami ve külliyeleriyle meşhur olan bu güzel şehrimizde bulunmaktan ben de çok mutluyum. Siz değerli Müftümüzün öncülüğünde çalışmaktan onur duyuyorum. Diğer mesai arkadaşlarımızla birlikte Kayserimiz için güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Çok teşekkür ediyorum? şeklinde konuştu.

FATMA FEYZA GÜNER´İN ÖZGEÇMİŞİ

Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu (1995). Yüksek Lisansını ´Ömer b. Abdülaziz Döneminde Mezhep Hareketleri´ konusu ile Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İslam Mezhepleri Tarihi bilim dalında tamamladı (2001). Doktora çalışmasına ise Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İslam Tarihi bilim dalında devam etmektedir. Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde altı yıl öğretmenlik yaptı. 2007 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Dairesinde göreve başladı. 2007-2011 yılları arasında ?Aile ve Dini Rehberlik Büroları(Aile İrşat ve Rehberlik Büroları)?nın aktif hale getirilerek ülke genelinde yaygınlaştırılması çalışmalarında bulunup üç yıl genel koordinatörlüğünü üstlendi. Diyanet İşleri Başkanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının birlikte yürüttüğü, hazırlık çalışmaları 2008 yılında başlayan ?Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesinde Din Görevlilerinin Katkısının Sağlanması? projesinin ilk dört yılı Başkanlık uygulama ve proje yürütücüleri arasında yer aldı. 2012-2017 yılları arasında Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulunda Din Hizmetleri Uzmanı olarak görev yaptı.2017 yılında Kayseri´ye İl Müftü Yardımcısı olarak atandı. Kadın ve İnsan Hakları alanında ulusal ve uluslararası sivil toplum çalışmalarında bulundu. Diyanet Aylık Dergi, Çocuk Dergisi ve Aile dergilerinde yayınlanmış çeşitli yazıları bulunmaktadır. Orta düzeyde Arapça ve İngilizce bilmektedir.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"