KADIN YÖNETİCİLERİN SENDİKASI

KADIN YÖNETİCİLERİN SENDİKASI

HİZMET VERMEYE BAŞLADI?

Yönetici ve delegelerinin tamamı kadınlardan oluşan Tüm Sağlık ve Sosyal Hizmetler Sendikası hizmete  başladı? Tüm ?İş Konfederasyonuna bağlı olarak faaliyet gösterecek olan sendika üyeleri   düzenlenen basın toplantısı ile ilimiz kamuoyuna tanıtıldı?

Yönetici ve delegelerinin tamamı kadınlardan  oluşan ve Tüm-İş Konfederasyonuna bağlı Tüm Sağlık ve Sosyal Hizmetler Sendikası Başkanı Tuğba Altunbaş  konfederasyon binasında  tertiplenen basın  toplantısı  ile medya  mensuplarına yaptığı değerlendirmede   7 kişilik yönetim kurulu ile 60 delegenin tamamının kadınlardan oluştuğunu duyurdu?

Sözlerinin  devamında  iş hayatına ve  İş gücüne katılan kadınların sayısının düşük olduğuna dikkati çeken Altunbaş   "Türkiye, kadın istihdamında Avrupa sonuncusu. Kadınlar için istatistikler yüz güldürmüyor. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2016 verilerine göre, Türkiye´de her 100 kadından 37´si kendilerini yaşadıkları çevrede güvende hissetmiyor. Biz kadınların çok çalışması gerekli. Tüm-İş Konfederasyonuna bağlı Tüm Sağlık ve Sosyal Hizmetler Sendikası olarak bu bilinçle hareket eden, yöneticilerinin ve delegelerinin tamamı bayanlardan oluşan bir sendikayız. Alanımız, sağlık ve sosyal hizmetler. Bizler, kadınlarla ilgili her konuda kanaat bildirmekten ve çalışma yapmaktan geri durmayacağız. Kadın, emeğini sevgi ile verir. Gidilecek yolumuz uzun. Soluğumuz var, gücümüz var, yeter ki boş sözlerle zamanımız çalınmasın." İfadesinde  bulundu?

Altunbaş sözlerinin sonunda tüm yöneticilerinin kadınlardan oluşmasının erkeklerin gözleirni korkutmamamsını,  sendikalarına erkeklerin de üye olabileceğinin altını çizdi?

Başkan Yardımcısı Derya Cihan ise  sendikanın zamanla güçleneceğini vurgulayarak  "Kadınlar, her alanda olduğu gibi sendikalarda da yer almalı. Bunu yapma amacımız, sendikacılıkta kadının yerinin sadece sekreterlik olmaktan çıkarılması gerek ? değerlendirmesinde  bulundu?

HABER : S.ERDOĞAN



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor