KADINLAR GÜNLERİNİ

KADINLAR GÜNLERİNİ

COŞKU İLE KUTLADILAR?

8 Mart Dünya Emekçi  Kadınlar Günü tüm  yurtta türlü etkinliklerle  kutlandı. İlimizdeki  kutlamalar siyasi parti, sivil toplum  kuruluşu ve çeşitli meslek  birliklerine bağlı kadınların  Atatürk  Anıtı´na çelenk sunması  ile start verirken ;  yerel yönetimlerinde  katkıları ile  hazırlanan etkinliklerle  gün boyu devam etti?  Kadın  sorunlarına  dikkat çekilip  özellikle  kadına şiddet ve tacizlerin önlenmesi için çağrıların  yapıldığı  etkinliklerde  kadınların  çalışma hayatında ve karar  mekanizmalarında daha fazla yer almaları konusuna da  vurgu  yapıldı?

8 Mart Dünya Emekçi  Kadınlar Günü tüm  yurtta türlü etkinliklerle  kutlandı. İlimizdeki  kutlamalar Cumhuriyet  Meydanında  bir araya gelen  Kayseri Barosu Kadın Kolları Üyeleri, Türk Kadınlar Birliği Üyeleri, Cumhuriyet   Kadınları  Derneği Üyeleri, Atatükçü Düşünce Derneği Üyleri,  Cumhuriyet  Halk Partisi Kadın Kolları Üyeleri, İyi Parti İl Kadın Kolları Üyeleri,Vatan Partisi  Kadın  Kolları  Üyeleri´nin Cumhuriyet Meydanı´ndan  bulunan Atatürk  Anıtı´na  çelenk  koyup saygı duruşunda  bulunmaları ile  start verdi?

Gün boyu  türlü  etkinliklerle kutlanmaya devam edilen 8 Mart Dünya Emekçi  Kadınlar Günü kutlamalarında   kadın  sorunlarına  dikkat çekilip  özellikle  kadına şiddet ve tacizlerin önlenmesi için çağrıların  yapıldığı  etkinliklerde  kadınların  çalışma hayatında ve karar  mekanizmalarında daha fazla yer almaları konusuna da  vurgu  yapıldı?

Kendi Günleri´nde  kendi  taleplerini dillendiren kadınlar  şehit anneleri  ve şehit eşlerine  selam yolmayı da  ihmal etmediler?.

HABER  :  C.ÜSTEN



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da