KADİR HAS’TA KARTAL AVI

KADİR HAS’TA KARTAL AVI

HES KABLO KAYSERİSPOR 3-1 BEŞİKTAŞ

Süper Lig’in 30.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor, Beşiktaş’ı konuk etti. Karşılaşma HES Kablo Kayserispor’un 3-1’lik üstünlüğü ile son buldu.

Kadir Has Şehir Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada, Arda Kardeşler, Süleyman Özay ve Mehmet Can Hanoğlu hakem üçlüsü görev yaptı. Karşılaşma, HES Kablo Kayserispor’un 3-1’lik üstünlüğü ile son buldu. Temsilcimiz, bu galibiyetle puanını 31 yaptı ve 14.sıraya yükseldi.

Karşılaşma HES Kablo Kayserispor’un santrası ile başladı. 1. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Kravets'in vuruşunda top direğin üstüne çarparak auta gitti. 28.dakikada Lens'in sağ kanattan yaptığı ortada topa yükselen Atiba'nın kafa vuruşunda kaleci Lung, meşin yuvarlağın ağlarla buluşmasına izin vermedi. İlk yarıda karşılıklı ataklar olsa da, gol sesi çıkmadı ve ilk yarı 0-0’lık eşitlikle sona erdi.

İkinci yarı Beşiktaş’ın santrası ile başladı. 51.dakikada HES Kablo Kayserispor, Hasan Hüseyin Acar’ın golüyle 1-0 öne geçti. 56.dakikada Jeremain Lens’in sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda ön direkte HES Kablo Kayserispor savunması topu uzaklaştırdı.

74.dakikada Beşiktaş, Atiba’nın golüyle 1-1’lik eşitliği yakaladı. 83.dakikada Hasan Hüseyin Acar’ın frikikten attığı golle Kayserispor 2-1 öne geçti. 86.dakikada HES Kablo Kayserispor, Kravets ile bulduğu golle skoru 3-1 yaptı. Mücadelede başka gol sesi çıkmadı ve maç Kayserispor’un 3-1’lik üstünlüğü ile son buldu.



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı