KAFKAS, RESMEN KAYSERİSPORLU

KAFKAS, RESMEN KAYSERİSPORLU

KAFKAS, ?EVİME GİDER GİBİ GELDİM?

Kayserispor´da yeni yönetim kurulu ilk imzayı Teknik Direktör Tolunay Kafkas´a attırdı. İmza töreni sonrası konuşan Kafkas, güzel günlerin Kayserispor´u beklediğini söyledi.

Kayserispor´da yeni dönem. Sarı-kırmızılılar, Teknik Direktör Tolunay Kafkas ile kulüp tesislerinde düzenlenen tören ile 1+1 yıllığına sözleşme imzaladı. İmza töreninde, As Başkan Yücel Şahin ve Genel Sekreter Rıfat Pehlivan hazır bulundu.

RIFAT PEHLİVAN,  ?HOCAMIZLA YENİ BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ?

İmza töreni öncesinde konuşan Genel Sekreter Rıfat Pehlivan, hocamızla 5 yıllık aranın ardından yeniden beraberiz dedi. Pehlivan sözlerini şu şekilde sürdürdü: ?Kulüp olarak hocamızla yeniden antlaştığımız için çok mutluyuz.  Hocamızın gelişi ile bizleri güzel günlerin beklediğini biliyoruz. Bu transferin gerçekleşmesinde hem başkanımızın hem yöneticilerimizin hem de, hocamızın çok emeği geçti. Başkanımız da, çok teşekkür ediyoruz. Kayserispor bu yıl, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Süper Lig´de adından söz ettirecek. Daha önce hocamızla 3 yıl beraber olduk ve güzel günler yaşadık. Türkiye Kupası finali oynadık, Süper Kupa finali oynadık ve ligde liderliğe yükseldik.  Bizler bu transferin gerçekleşmesinden dolayı mutluyuz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.?

YÜCEL ŞAHİN, ?HOCAMIZLA MUTLU GÜNLERİMİZE DÖNECEĞİZ?

As Başkan Yücel Şahin, ?Tolunay hocamızın geçmiş yıllarda takımımıza büyük katkıları olmuştur? dedi. Şahin sözlerini şu şekilde sonlandırdı: ?5 yıllık aradan sonra hocamızın evine dönmesinden dolayı mutluyuz. Zor bir süreçten geçtiğimizi biliyoruz. Kayseri´nin halkının desteği ile bu dönemi aşacağız ve hocamızla birlikte mutlu günlerimize döneceğiz. Hayırlı olsun diyorum.?

KAFKAS, ?EVİME GİDER GİBİ GELDİM?

Tolunay Kafkas ise, evime gelmekten dolayı çok mutluyum diye konuştu. Kafkas sözlerini şu şekilde sürdürdü: ?Kayseri benim evim gibi. 5 yıl aradan sonra burada olmak beni mutlu etti ve gurur verdi. Burada olduğum için keyifli ve mutluyum. Havaalanına indiğimde hiç yabancılık çekmedim. Evime gider gibi geldim. Taraftara çok teşekkür ediyorum. Antalyaspor maçında bana çok anlamlı bir pankart açtılar. Burada başarılara imza attık ancak bu başarının altında yine aynı yönetim vardı. Zorlu bir dönem geçiriyoruz.  Birlikte olursak, bu dönemi daha kolay atlatırız. İlk yıl kümede kalıp sonrasında başarılara imza atacak, iyi takım kurmayı hedefliyoruz. Bu zorlu süreçte hepimize görev düşüyor. Bu yıl bizim için çok önemli birlikte bu dönemin üstesinden geleceğiz. Buraya gelmek benim için bir vefa borcuydu.?

KAFKAS ?TRANSFER LİSTEM HAZIR?

Kamp ve transfer çalışmaları hakkında da konuşan Kafkas şöyle konuştu: ?Transfer listemiz hazır. Takımı zarara sokmayacak oyuncular alacağız. Transferleri birkaç gün içerisinde göreceksiniz. Öncelikli hedefimiz takımı oluşturmak. Oyuncu sayımız yetersiz. Amacımız, takımı oluşturup, lige hazır hale getirmek. Kamp süresince burada olacağız. Şuan için yurt dışı kampını düşünmüyorum. TSYD turnuvasına katılacağız. Burada da iki üç tane hazırlık maçı oynama gayreti içinde olacağız.  Kadroda 14 yerli 14 yabancı olmak zorunda ancak en az 11 tane oyuncu alınacak. Şuan ki tablo onu gösteriyor. Bu hafta içerisinde antlaştığımız oyuncular gelmeye başlayacak.?

Konuşmaların ardından Tolunay Kafkas, kendisini 1+1 yıllığına Kayserisporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.

Tören sonrası Tolunay Kafkas ve teknik heyet basın mensuplarına poz verdi.



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı