KAHİMDER YÖNETİM KURULU MELİKGAZİ BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

KAHİMDER YÖNETİM KURULU MELİKGAZİ BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Kayseri Hafriyatçılar ve İş Makinecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı H.Cahit Özden ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Kirazoğlu, Yavuz Gencer, Yusuf Şaşoğlu,Mustafa Solmaz,Ahmet Sandal,Resul Nazlı Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı maka

Derneklerinin 2009 yılında kurulduğunu ve kısa sürede birlik sağladıklarını belirten Kayseri Hafriyatçılar ve İş Makinecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Özden, Yönetim Kurulu Üyelerini hem Başkan Memduh Büyükkılıç’ ile tanıştırmak, hem de yapılacak ortak proje ve çalışmalar hakkında bilgi alış-verişinde bulunmak üzere ziyarette bulunduklarını söyledi.
Kayseri Hafriyatçılar ve İş Makinecileri Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Melikgazi Belediyesince Kayseri ekonomisine verilen destekleri yakından takip ettiklerini, yapılan esnaf sitelerinin tüm Türkiye’ye örnek olduğunu esnaf siteleri ile esnaf için yapılan hizmet ve yatırımlardan dolayı, Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç 'a, teşekkür ettiler.
Kayseri ilinin ticaret ve üretim merkezi olduğunu, coğrafi konumu ile doğu ile batı bölgeleri arasında köprü vazifesi oluşturduğunu bundan dolayı ticaretin merkezi olarak kabul edildiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç ”Melikgazi Belediyesince belli işi yapan esnaf gruplarını rastgele, sağlıksız ortamlarda iş yapmalarına Kayserimize yakıştıramadık. Bu neden ile kömürcüler sitesi, hurdacılar sitesi, traktörcüler sitesi, inşaat malzemesi satıcılar sitesi gibi birçok esnaf sitesinin yapımına destek olduk, öncülük ettik. Sonuç ortada Kayseri bir esnaf şehri ise esnaflarımızda Kayserimize yakışır mekânlarda daha modern, ulaşımı rahat, çevresi ile uyumlu mekânlarda iş yapması gerekir ” dedi.
Hafriyatçılar ve İş Makinecileri Derneği Yönetim Kurulu Üyelerinin bu ziyaretlerinden son derece mutlu olduklarını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Hafriyatçılar ve İş Makinecileri Derneği’nin esnaf sitesi kurmak istediklerini bunun için belediye olarak her imkânı seferber edeceklerini sözlerine ekledi.


yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”