KAHRAMANMARAŞLILAR

KAHRAMANMARAŞLILAR

SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ AÇILDI

Kahramanmaraşlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Sahabiye Mahallesinde açıldı.

Dernek açılışına Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Afşin Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güven, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Kahramanmaraşlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Topal ve ilimizde yaşayan Kahramanmaraşlılar katıldı.

Dernek açılında konuşma gerçekleştiren Kahramanmaraşlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Topal  şunları söyledi.

‘’Derneğimiz 13 Şubat 2019 tarihinde kurulmuş olup bu süre içerisinde bizlere verdiğiniz güven ve destekten dolayı tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bugün buraya yoğun katılımın olması bizlere ayrı bir güç verdi. Üstlenmiş olduğumuz bu görevi Allahın izniyle başarıyla yürüteceğimizi olan inancımızı artırdı. Anladık ki yolu doğru olanın yükü hafif olurmuş. Bu tür adımlar sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamak ve gurbetteki hemşerileri buluşturmaktır. Derneğimizin açılışının hayırlara vesile olmasını diliyorum. ‘’

Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç ise konuşmasında Maraşlıların bulunduğu her yerde uyum içinde yaşamaları ve çalışkanlıklarıyla öne çıktığını söylerken şunları kaydetti.

‘’Bugün Kahramanmaraş Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma Derneğinin açılışında bulunmaktan gerçekten çok büyük bir mutluluk duyduk. Derneğimiz hayırlı olsun. Derneğimiz birlik, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularımızın daha da pekişmesine güçlenmesine vesile olsun. Bu duyguyla derneğimizin ortaya çıkmasında emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum. ‘’

Konuşmaların ardından derneğin açılışında emeği geçenlere plaket takdim edilirken, Kahramanmaraşlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği hizmete açıldı.

HABER: ÖZGÜR AYDOĞDU



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da