KALDER, KAYSERİGAZ´DA TOPLANDI

KALDER, KAYSERİGAZ´DA TOPLANDI

KalDer Kayseri Temsilciliği İnsan Kaynakları Uzmanlık Grubu, Kayserigaz A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Hatice Berk ev sahipliğinde Kayserigaz A.Ş.´de gerçekleşti.

KalDer Kayseri temsilcisi Salih Yalçın yaptığı açıklamada KalDer´in kendi alanında uzman yöneticileri bir araya getirdiği uzmanlık grupları bulunmakta olduğunu belirtti. Bunlardan biri olarak İnsan Kaynakları Uzmanlık Grubunun geçen ay oluşturulduğunu ifade eden Yalçın kısaca İKUG olarak adlandırdıkları grup üyelerinin Dener Makine Ltd. Şti. İnsan Kaynakları Müdürü Halis Zeki Erciyes, Erciyes Üniversitesi İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Asuman Akdoğan, Erkut İnşaat A.Ş. İnsan Kaynakları ve İdari İşler Müdürü Yılmaz Çuhadaroğlu, Kayseri Ulaşım A.Ş. İdari İşler Direktörü Mehmet Canbulut, Kayserigaz A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Hatice Berk, Kilim Mobilya A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Mustafa Ayhan, Mega Metal A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Taner Demir, Simfer A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Erkan Gediz, Saray Halı A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Tayfur Özlok ve Yataş A.Ş. İnsan Kaynakları Yöneticisi Bahri Erkan´dan oluştuğunu belirtti.

Yalçın, İKUG´un Kayserigaz ev sahipliğinde yapılan 2. toplantısında başkanlık seçiminin gerçekleştirildiğini ve Kayserigaz A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Hatice Berk´in başkan olarak seçildiğini belirtip kendisine başarılar diledi.

Berk, grubun bu göreve layık görmesinden onur duyduğunu ifade ederek KalDer´le birlikte Kayseri´de insan kaynakları kavramının beklenen algıya ulaşması, İK süreçlerine hakim yöneticilerin yetiştirilmesi, geliştirilmesi için platformlar oluşturulmasına katkı sağlayacağına inandıklarını belirtti. Bu amaçla bir araya gelen yöneticilerin gerek deneyim paylaşımı ve kıyaslama yolu ile gerekse eğitim platformları ile Kayseri iş dünyasına ve topluma katkı sağlamayı umduklarını sözlerine ekledi. Berk ?Her biri kendi alanında uzman, çok kıymetli grup üyesi arkadaşlarımızla birlikte, KalDer misyonuna inançla önemli işler çıkartacağımıza inanıyoruz. En önemlisi ben de dahil olmak üzere İKUG´daki çoğu üyemizin üniversite yıllarımızdan hocamız olan Sayın Prof. Dr. Asuman Akdoğan hocamızın bilgi, donanım ve tecrübesi ile grubumuza danışmanlık edecek olması bizler için ayrı bir kıymet ve şanstır.? dedi.

Her ay bir grup üyesi kurumun ev sahipliğinde düzenli olarak bir araya gelme gayretinde olacaklarını belirten Berk bu toplantıda Kayserigaz´ın İK süreçleri ile ilgili gruba bilgi aktardığını ifade etti.

Toplantı çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ