KALDER VE AGÜ İŞBİRLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN

KALDER VE AGÜ İŞBİRLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN

EĞİTİMLER TAMAMLADI

Türkiye Kalite Derneği (KALDER) Kayseri Temsilciliği ve Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) işbirliği ile düzenlenen kalite eğitimlerinin sertifika töreni gerçekleştirildi.
AGÜ konferans salonunda düzenlenen sertifika töreninde kursiyerlere sertifikalarını KALDER İstişare Kurulu Başkan Yrd. Murat Başyazıcıoğlu ve AGÜ Rektörü Prof.Dr. İhsan Sabuncuoğlu takdim etti.
Törende konuşan Başyazıcıoğlu, ?Geçtiğimiz Mart ayı boyunca hafta sonları üniversite öğrencilerine üretim ve yönetim odaklı 16 farklı konuda 64 saat süren eğitimler verildi. Yönetici Adayları İçin Kalite Eğitimleri Sertifika Programı olarak adlandırılan programın amacı, Toplam Kalite Yönetiminin temel prensiplerinin öğrenciler tarafından kavranması; yönetim sistemleri hakkında bilgi sahibi olmaları ve ilgili konulara yönelik terminolojiye aşina olmaları idi. Programa başta KalDer Kayseri İstişare Kurulu Üyeleri olmak üzere KalDer üyesi kurumların, her biri kendi işinin uzmanı yöneticileri eğitmen olarak destek verdi.Program kapsamında Muka Metal A.Ş.´ye(Stryker) teknik düzenlendi.Eğitim süresinin yüzde 75´ine katılan öğrenciler katılım belgesi; program sonunda yapılan sınavda başarılı olan öğrenciler de başarı sertifikası almaya hak kazandı. Ben hem eğitimin gerçekleşmesine katkı sağlayan, destek veren hem de bizleri kırmayarak sertifika törenine katılım sağlayan değerli Rektörümüz Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu´na, üniversitenin kıymetli akademisyenlerine ve hafta sonu dinlenme zamanlarından feragat ederek gönüllü eğitmenlik yapan KalDer üyesi kurumların değerli yöneticilerine teşekkürlerimi sunuyorum.? ifadelerinde bulundu.
AGÜ Rektörü Sabuncuoğlu da, günümüzde gerek endüstride gerekse günlük yaşamda toplumun ihtiyacı olan en önemli unsurlardan birinin ?kalite´ olduğuna vurgu yaparak, Türkiye´de Toplam Kalite Yönetimi ile ilgili sertifikasyon ve belgelendirme hakkına sahip olan tek kuruluş niteliğindeki KALDER´in tüm çalışmalarına destek vermeye hazır olduklarını belirtti.
Törende eğitmenler adına konuşan İstişare Kurulu Üyesi, Kilim Mobilya Soft İşletmeler Müdürü Veysel Aslankaya da öğrencilere saha tecrübelerini aktarmaktan mutlu olduklarını ve bu tür organizasyonlar devam ettiği müddetçe destek vereceklerini belirtti.
Ayrıca tören sonunda KOSGEB Kayseri Merkez Müdürü Ahmet Özbekler de katılımcılarla KOSGEB´in girişimcilik destekleri hakkında bilgi paylaştı.



Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı