KALECİ HAKAN ARIKAN BİLMECESİ

KALECİ HAKAN ARIKAN BİLMECESİ

TRABZONSPOR´LA ANLAŞAMADI, GALATASARAY´A MI GİTTİ

Kayserispor´da kaleyi koruyacak isim belirsizliği. Geçen sezon başında Antalyaspor´dan transfer edilen ve sezon arasında Trabzonspor´un isteği ile kiralık olarak bu kulübe giden Hakan Arıkan, yurtdışı kampında görüştüğü Trabzonsporlu yöneticilerle anlaşamayarak yeniden Kayserispor´un yolunu tuttu. Arıkan´ın Galatasaray´la da el sıkıştığı iddia edildi.

Süper Lig´e eksik başlayan ve transfer için çalışmalarda teknik direktörünü bekleyen Kayserispor´da kaleci bilmecesi. Geçen sezon başında Antalyaspor´dan transfer edilen Hakan Arıkan sezon arasında Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor´a kiralık olarak gönderilmiş ve Trabzonsporlu yöneticilerin isteğiyle bonservisi ile sezon sonunda Trabzonspor´a gönderilmişti. Bu transferde son nokta ise geçen hafta konmuş ve Kayserispor Kulübü´de resmi olarak futbolcunun Trabzonspor´a imza atmasında kendilerince bir engellerinin olmadığını belirtmişlerdi.

?TRABZONSPOR´LA ANLAŞAMADI, GALATASARAY´A MI GİTTİ?

Yaşanan bu olaylardan sonra Kaleci Hakan Arıkan´da Trabzonspor´un kamp yaptığı Hollanda´da kafileye katılmış ve burada yöneticilerle masaya oturarak anlaşma zemini aramaya başlamıştı. Anlaşma masasında istediğini bir türlü elde edemeyen Hakan Arıkan transfer konusunda Trabzonspor ile anlaşamaması üzerine kampı terk ederek Türkiye´ye dönüş yolculuğuna başladı.

Hakan Arıkan, Trabzonspor ile anlaşamaması nedeniyle yeniden kulübü Kayserispor´a dönüş yapacağını belirterek, ?Yönetimle görüştük. Türkiye´de de görüştük, burada da görüştük. Ben yapmam gerekeni yaptım, kampa katıldım. Oturduk, konuştuk anlaşamadık. Bundan sonra doğru olan benim burada kalmam değil, Kayserispor´a katılmamdır. Benim Kayserispor´la daha sonlanmamış bir sözleşmem var. Burası olmadığı için bende eski kulübüme yani sözleşmemin devam ettiği yer Kayserispor´a dönüyorum" dedi.

Kaleci Hakan Arıkan konusunda Kayserispor´da henüz açıklama yapılmadan futbolcunun bu sefer de Galatasaray ile el sıkıştığı iddia edildi. Galatasaray´dan istediği miktarı alınca sorun olmaz dediği belirtilen Hakan Arıkan´ın sezon başında hangi kaleyi koruyacağı da bir bilmece haline döndü. Şimdi gözler Galatasaray´ın yapacağı resmi açıklamaya kaldı.



Burak yılmaz fenerbahçe’ye meydan okudu

Kvk’nın gençleri yarı finale gidiyor

Kayserispor fener’i çalışıyor

Milli okçu fatma maraşlı milli takımda

Erva spor ilk 4’te

Boa morte gollerine devam ediyor

Başkan çamlı’den gurbetçilere teşekkür

Kayserispor 1 sıra geriledi

Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı

Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam