KALKAN, YENİDEN SEÇİLDİ

KALKAN, YENİDEN SEÇİLDİ

KALKAN GÜVEN TAZELEDİ

Memur Sen´e bağlı sendikalar şube ve genel merkez seçimlerini geçtiğimiz aylarda tamamladı. Kamuda 11 iş kolunda faaliyet gösteren sendikalar kendi şube yönetimlerinin seçimlerini tamamladıktan sonra Memur Sen Kayseri İl Temsilciliği için seçime gitti.

Eğitim Bir Sen Kayseri 1 Nolu Şube Eğitim Gençlik ve Kültür merkezinde Konfederasyona bağlı sendikaların belirledikleri delegeler oylarını kullandılar. Tek aday olarak girilen seçimde seçime katılan delegelerin tamamının oylarını alan Eğitim Bir Sen Kayseri 1 Nolu Şube Başkanı ve halen Memur Sen Kayseri İl Temsilciliği görevini yürüten Aydın Kalkan yeniden seçildi.

Memur Sen Kayseri İl Temsilciliği görevine seçilen Aydın Kalkan şu açıklamaları yaptı: ?Memur Sen Türkiye genelinde 1.019.853 üyeye sahip. Kayseri´de yaklaşık 23 bin Memur Sen üyesi bulunmaktadır. Bizler vatandaşlarımıza daha kaliteli kamu hizmeti sunmak için sendika başkanlarımız ve yönetimleri sürekli çalışmalar yapmaktadır. Ayrıca eğitim, sağlık, diyanet, belediye, büro, tarım, kültür, enerji, haber, ulaştırma kollarında çalışan kamu çalışanlarının çalışma şartlarını ve özlük taleplerini kazanıma dönüştürmek için kamu iş veren tarafıyla  iletişimimiz ve iş birliğimiz devam etmektedir.

Biz Memur Sen Kayseri İl Temsilciliği olarak birlik ve beraberlik içerisinde milletimiz, devletimiz ve çalışanlarımız için tek vücut olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Konfederasyon olarak şehrimiz ve çalışanlarımız için hayırlı tüm projelere destek olacağız. Bu vesileyle bana güvenlerini gösteren desteklerini esirgemeyen tüm delegelerimize teşekkür ediyorum.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti