KAMÇI, ÇELİK VE BEDİR,

KAMÇI, ÇELİK VE BEDİR,

KAYSERİSPOR MAÇINI YORUMLADI ...

KAYSERİ PROTOKOLÜNDEN MAÇ YORUMU

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, ikinci hafta karşılaşmasında Göztepe´yi 1-0´lık skor ile mağlup etti. Mücadele sonrası Vali Kamçı, Başkan Çelik ve Kulüp Başkanı Bedir mücadeleye ilişkin açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig´in ilk haftasında Galatasaray´a konuk olan ve sahadan 4-1´lik mağlubiyet ile ayrılan Kayserispor, ikinci hafta karşılaşmasında Göztepe´yi konuk etti. Sarı-kırmızılı ekip sahadan 1-0´lık galibiyet ile ayrıldı.

Mücadeleyi Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir beraber takip etti. Karşılaşma sonrası protokol üyeleri karşılaşması değerlendirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şöyle dedi: ?Kendi sahamızdaki ilk maçta galip gelerek, esnafça söylersek siftah yaptık. İnşallah bundan sonra ki maçlarda da galibiyet alırız. Valimiz ile beraber izledik. Kulüp başkanımızı da tebrik ediyorum. Memnun ayrılıyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.?

Vali Süleyman Kamçı, şunları söyledi: ?İyi oldu. Güzel bir sonuç aldık ve mutlu olduk. Çocuklarımız canla başla oynadılar. Daha farklı bir skor ile de ayrılabilirdik, ama önemli olan üç puanı almaktı. Oyuncularımızı tebrik ediyoruz. Hayırlı ve uğurlu olsun.?

Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir ise şunları kaydetti: ?Başkanımızın ayağı uğurlu geldi ve kazandık. Penaltı kaçırdık, bir iki tane karşı karşıya pozisyon kaçırdık. Güzel tarafı ise rakibe çok pozisyon vermedik. Göztepe sıradan değil, güçlü bir takım. Sahamızdaki ilk maçta bizleri yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bu sıcakta 15 Bin´e yakın taraftar stadyumu doldurdu. Tüm taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Daha iyi olacağız, bizi izlemeye devam edin.?

Mustafa Gürbüz



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı