KAMU-SEN KAYSERİ İL TEMSİLCİSİ ÜNAL,

KAMU-SEN KAYSERİ İL TEMSİLCİSİ ÜNAL,

?RABBİM ORDUMUZU MUZAFFER KILSIN?

Kamu ?Sen Kayseri İl Temsilciliği mensupları tertiplenen kan bağışı kampanyası kapsamında Afrin Operasyonu´na katılan Mehmetçiğimize destek amacıyla Kızılay´a  kan bağışında bulundular?  Kan Bağışı öncesi medya mensuplarına değerlendirmede bulunan Kamu-Sen Kayseri İl Temsilcisi Kamil ÜNAL? Haklı ve meşru bu operasyona destek vermek Türk Milletinin her ferdinin bugün üzerine düşen en büyük görevdir. Türkiye teröristlere operasyon yapınca akıllarına barış gelen vatan hainlerine karşıda bu bizim açık bir cevabımız olacaktır? diye konuştu?

Kamu ?Sen Kayseri İl Temsilciliği mensupları tertiplenen kan bağışı kampanyası kapsamında Afrin Operasyonu´na katılan Mehmetçiğimize destek amacıyla Kızılay´a kan bağışında bulundular?

Kan Bağışı öncesi medya mensuplarına değerlendirmede bulunan Kamu-Sen Kayseri İl Temsilcisi Kamil Ünal ?Türkiye zor bir süreçten geçmektedir. İçerde ve dışarda hain terör, milli birliğimizi yıkmaya, devletimizi zaafa uğratmaya ve vatanımızı bölmeye çalışmaktadır.  Türkiye´ye terörle diz çöktürmeye çalışanlar her gün yeni bir oyun planlamaktadır? dedi ve ekledi?  ?İşte bu kurulan kirli oyunları bozmak, terörün ve teröristin yuvalandığı yerde başını ezmek ve milli güvenliğime yönelen tehlikeleri bertaraf etmek için şanlı Türk ordusu Afrin´e Zeytin Dalı harekâtıyla bir operasyon düzenlemiştir.  Afrin´e yapılan Zeytindalı Harekatı, bölücü zihniyetlileri istisna tutarsak, aslında bir milli meselede nasıl birleşebildiğimizi göstermesi açısından da dikkate alınmalıdır, tıpkı 15 Temmuz´da tüm dünyaya ilan ettiğimiz birlik beraberliğimiz gibi. Hepimizin ciddi ekonomik sosyal problemleri olabilir ancak, vatan dediğimiz ve büyük bedeller ödediğimiz Anadolu coğrafyasına her şeyimizle sahip çıkmak zorundayız. Aksi takdirde, hepimizin bu mukaddes coğrafyada güven içinde yaşama hakkımız tehlikeye girecektir. Haklı ve meşru bu operasyona destek vermek Türk Milletinin her ferdinin bugün üzerine düşen en büyük görevdir. Türkiye teröristlere operasyon yapınca akıllarına barış gelen vatan hainlerine karşıda bu bizim açık bir cevabımız olacaktır?

Kamu ?Sen Kayseri İl Temsilcisi Ünal sözlerini  ?Kayseri´deki Türkiye Kamu-Sen´e bağlı Şube Başkanlıkları ve İl Temsilcilikleri olarak, vatan savunmasında görev alan yiğitlerimize destek olmak için Kızılay Kan Merkezi aracılığıyla Kan Bağışı Kampanyası düzenledik.  Türk milletinin olması gerektiği istikameti net çizen yiğitlere minnettarız. Milli birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. Mekanları cennet olsun.? Diyerek noktaladı?



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor