KANLI ELLER BİR POLİSİMİZE DAHA KIYDI

KANLI ELLER BİR POLİSİMİZE DAHA KIYDI

POLİS MEMURU TAHA ULUÇAY ŞEHADETE ERDİ?

Kanlı Terör örgütü Pkklı teröristlerce Adıyaman´ın Sincik ilçesinde polis aracına gerçekleştirilen  saldırıda ağır yaralanan Develi İlçesi  Şıhlı Mahallesi nüfusuna kayıtlı 32 yaşındaki bir çocuk babası Polis Memuru Taha Uluçay bütün tıbbi müdahalelerle rağmen kurtarılamayarak şehit oldu? Şehit Polis memuru Uluçay´ın 28 Temmuz Pazar günü öğle namazı sonrası ?Asri Mezarlık2 olarak bilinen Şehir Mezarlığı´nın içerisinde bulunan Polis Şehitliğinde son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi?

Geçtiğimiz günlerde devriye görevi yapan polis aracına Sincik ilçe hastanesi önünde terör örgütü mensuplarınca uzun namlulu silahlarla yapılan saldırıda ağır yaralanan Develi İlçesi  Şıhlı Mahallesi nüfusuna kayıtlı 32 yaşındaki iki çocuk babası Polis Memuru Taha Uluçay saldırı sonrası kaldırılarak tedaviye alındığı  Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun servisinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saldırının ikinci gününde şehit olarak Hakk´a yürüdü?

Beş çocuklu bir ailenin üç oğlundan biri olan ve babası da hayatta olmayan dört yıllık  yıllık polis memuru Taha Uluçay´ın eşi Sümeyra Uluçay´ın Adıyamlı olduğu ve 1 çocuklarının olduğu öğrenildi? İldem ?Cumhuriyet Mahallesinde ikamet eden ailesinin saldırıyı haber alır almaz Adıyaman´a gittiği, ve şehadet haberinin ardından oturdukları bin Türk bayrakları asıldığı görüldü?

Öğle saatlerinde Adıyaman Valiliği önünde düzenlenen tören sonrasında doğum yeri Kayseri´ye uğurlanan şehit polis Taha Uluçay´ın  28 Temmuz Pazar günü Hulusi Akar Camisinde öğle namazını müteakip kılınacak  olan cenaze namazının ardından ?Asri Mezarlık´ olarak bilinen Şehir Mezarlığı içerisinde bulunan ?Polis Şehitliği´nde son yolculuğuna uğurlanacak?

Öte yandan şehit polis memuru Taha Uluçay´ın Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükklıç´ın da uzaktan akrabası olduğu edinilen bilgiler arasında yer aldı?



Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”