KANSER TEDAVİSİNE YENİK DÜŞEN NÖROLOJİ ANABİLİM DALI ÖĞRETİM ÜYESİ TALASLIOĞLU İÇİN TÖREN DÜZENLENDİ

KANSER TEDAVİSİNE YENİK DÜŞEN NÖROLOJİ ANABİLİM DALI ÖĞRETİM ÜYESİ TALASLIOĞLU İÇİN TÖREN DÜZENLENDİ

Erciyes Üniversitesinde Nöroloji Anabilim Dalı öğretim üyesi olarak görev yapan Prof. Dr. Abdullah Talaslıoğlu, bir süredir gördüğü kanser tedavisine yenik düşerek, hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Talaslıoğlu için Erciyes Üniversitesinde tören düzenl

Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Sitesinde düzenlenen törene, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammet Güven, Kayseri Tabip Odası Başkanı Suat Öktem, Tekden Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden, hayatını kaybeden Prof. Dr. Abdullah Talaslıoğlu`nun ailesi ve çok sayıda seveni katıldı. Tören kuran tilaveti ile başlarken, ardından konuşan Kayseri Tabip Odası Başkanı Suat Öktem, "Bugün acı bir günümüz. İyi bir dostumuzu kaybettik. Bizim onunla çok güzel anılarımız vardı. Dürüst ve güzel insandı. Böyle bir dostu kaybettiğim için üzgünüm. Mekanı cennet olsun" diye konuştu.
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammet Güven ise, "Hiç kırıcı, negatif olduğunu görmedim. Son günlerde sıkıntılar yaşadı. Başta ailesi olmak üzere tüm sağlık camiasının başı sağolsun" dedi.
Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur da, "Üniversitemizin çok acı bir günü. Tertemiz bir insandı. Mekanı cennet olsun. Ailesine sabırlar diliyorum" ifadelerini kullandı.
Hayatını kaybeden Prof. Dr. Abdullah Talaslıoğlu`nun oğlu Paşa Talaslıoğlu ise, "Sadece onu çok sevdiğimi ve özleyeceğimi söylemek istiyorum. Mekanı cennet olsun" diye konuştu.
Tekden Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden, "`Her insandan arkadaş olur ama dost olunmaz` denir ama Talaslıoğlu gerçekten bir dosttu. Onun için üzülmeyelim biz kendimiz için üzülelim. Cenabı Allah sevenlerine sabırlar versin" dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Talaslıoğlu, cenaze namazı kılınmak üzere Camii Kebir`e götürüldü.



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ