KAPALI ÇOCUK OYUN PARKI MÜJDESİ

KAPALI ÇOCUK OYUN PARKI MÜJDESİ

Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, çocuklar için 3 adet kapalı oyun alanı yapacaklarını belirtti. Mevcut park anlayışını tamamen değiştireceklerini belirten Başkan Palancıoğlu, yeşil alanları daha yaşanır hale getireceklerini ve Talas`ın önüm

Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Park Bahçeler, Fen İşleri, Temizlik, Plan Proje ve Etüt Proje Müdürlüğü ekipleriyle birlikte mevcut parklarda ve projelendirilen yeşil alanlarda bir dizi incelemelerde bulundu. Talas bölgesindeki tüm parkları elden geçireceklerini söyleyen Başkan Mustafa Palancıoğlu, parklara yeni fonksiyonlar ekleyeceklerini belirtti. Bazı ihtiyaç duyulan bölgelere kafeterya yerleştirileceğinin de altını çizen Başkan Palancıoğlu, "Parklardaki bank, kamelya, yürüyüş yolları ve diğer kent mobilyası eksiklerini gidereceğiz. Talas`ın kültür ve eğitim seviyesi çok yüksek olduğu için yeşil alanlarda oldukça fazla yürüyüş ve diğer sportif aktiviteler yapılmak isteniyor. Yamaç Paraşütü iniş alanında olduğu gibi bir çok parkımızda yürüyüş ve diğer sporlarının yapılması için elden geçireceğiz".

            Özellikle parklarda Osmanlı evi tarzında kafeteryalar oluşturacaklarını söyleyen Başkan Palancıoğlu, "bu güzelim mekanlarda belediye tarafından işletilecek bazı işletmelerle parklarımızda ki sıkıntılı işlerin olmasını önleyeceğiz. Bakımlı, temiz  ve nezih ortamlar olması için bu alanları daha canlı hale getirerek yaşatacağız".

            Parklarda ki çocuk oyun gruplarıyla ilgili de çalışma başlattıklarını ifade eden Palancıoğlu, "Şu anda planlama çalışmalarını yapıyoruz. İnşallah önümüzdeki yaza tamamlayacağız. Tuvaletler, çeşmeler, kamelyalar, spor aktiviteleri ve parklarımızdaki tüm unsurları ışıklandırmadan kamera sistemine kadar kontrol edeceğiz. Talas önümüzdeki yaza çok farklı bir park bahçe anlayışıyla tanışacak. Çünkü Talas`ta park kullanımı çok fazla. Çocuk sayısı da oldukça yüksek. Seçim vaatlerimiz içerisinde kapalı çocuk parkları vardı. Kapalı çocuk parklarını bu tür alanların içerisine yapıp güvenli olmasını istiyoruz. Annesi, babası parklarda zamanlarını geçirirken çocuğunda burada güvenli bir şekilde oyun oynamasını istiyoruz. 3 noktada kapalı çocuk oyun parkı tasarımı yaptırıyoruz. İnşallah en kısa zaman içinde kapalı çocuk parklarını kullanıma sunacağız" dedi.



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”