KAPLANLAR YENİ YILA, TİPİDE HALAT ÇEKEREK VE KAR BANYOSU İLE GİRDİ

KAPLANLAR YENİ YILA, TİPİDE  HALAT ÇEKEREK VE KAR BANYOSU İLE GİRDİ

Türkiye yeni soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girerken, isimlerini kışın kar banyosu ve buzlu suya girerek duyuran Erciyes Kar Kaplanları yeni yıla Erciyes dağında; eksi 10 derece soğuk ve tipili havada halat çekerek ve kar banyosu yaparak girdi.

Herkes İçin Spor Federasyonuna (HİS) bağlı Erciyes Kar Kaplanları Derneği ve Spor Kulübü üyeleri, yeni yılın ilk kar banyosunu yapmak için Erciyes Koç dağında bir araya geldi.  Çeşitli meslek gruplarına ait 25 kişinin bulunduğu Erciyes Kar Kaplanları, sabahın erken saatlerinde, eksi 10 derece  ve tipili  havaya aldırış etmeden tesisler bölgesinden Koç dağı şelale bölgesine kadar yürüyüş yaptı. Daha sonra Tekir  yaylasında üzerlerini çıkartıp, halat çekme yarışması yaptılar, türküler söyleyerek kalınlığı yarım metreyi bulan kar üstünde koştular. Bu arada kar üzerinde banyo yaparak yeni yıla girdiler.
Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi Davut Güleç, herkesi sağlıklı, bilinçli herhangi bir spor yapmaya çağırdı Şov ve gösteri yapmaktan kaçındıklarının altını çizen Güleç¸ yeni yılın sağlıklı, huzurlu, mutlu, başarılı, barış içinde  geçmesini,   tüm Dünyada maddi ve manevi  olumsuzlukları gidermesini temenni etti. Erciyes Kar Kaplanları  spor kulübü üyeleri de, özellikle yılın ilk kar banyosunu  Sarıkamış, Çanakkale ve tüm şehitler için yaptıklarını belirttiler.

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak