?KAR FIRTINALARI PROJESİ´ YAZ DÖNEMİNDE HIZ KESMİYOR

?KAR FIRTINALARI PROJESİ´ YAZ DÖNEMİNDE HIZ KESMİYOR

ÇAM ?ÖĞRENCİLERİN DENGE KAZANMASI İÇİN PATEN SPORU YAPTIRIYORUZ?

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Erciyes A.Ş´nin ortaklaşa gerçekleştirdiği ?Kar Fırtınaları´ projesi yaz aylarında da hız kesmeden devam ediyor. Kayak Federasyonu Başkanı ve yönetim kuruluna proje hakkında bilgiler veren Kayak Federasyonu Bölge Antrenörü Hülya Çam, ?Kayak sporuna destek olması ve öğrencilerin denge kazanabilmesi için paten yaptırıyoruz? dedi.
Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar ve yönetim kurulu üyeleri, kayak kulüpleri temsilcileri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Murat Eskici ve Erciyes A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Murad Cahit Cıngı ile bir araya geldi.
Birçok konunun konuşulduğu ve görüş alışverişinde bulunan toplantıda Yarar, Antrenör Hülya Çam´dan ?Kar Fırtınaları´ projesi hakkında detaylı bilgi aldı. Projenin tek sıkıntısının kış döneminin kısa olduğunu dile getiren Çam, ?Öğrencilerimiz bu yıl yarışlarda boy gösterecek´ dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Bölge Takımı Antrenörü Hülya Çam sözlerini şu şekilde sürdürdü: ?Kar Fırtınaları Projesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Erciyes A.Ş ortaklığında gerçekleştiriliyor. Bu proje içerisinde yer alan öğrenciler, ilk kez bu yıl yarışlara katılacak. Tabii çalışmalarımız bunlarla sınırlı değil. Alt yapı oluşturmak amacıyla yeni öğrenciler seçtik. Yaz etkinlikleri içerisinde yer alan öğrencilerimiz şuan yüzme dersleri alıyorlar. Şuan itibariyle 28 sporcumuz var. Bunların 15 tanesi kayağa ve 8-10 tanesini de snowboarda yönlendirmek istiyoruz. Elemelerin ardında dağa çıkarıyoruz. Çocuklarımız dağ şartlarına uyum sağlayamıyorsa, kenara alıyoruz ve farklı bir branşa yönlendiriyoruz. Çünkü amacımız, en iyiye ulaşmak. Sezonu üç ayla sınırlı tutmuyoruz. 12 ay boyunca etkinliklerimiz devam ediyor. Yaz çalışmalarımıza pateni de ekledik. Pateni, denge anlamında kayağa getirisi olduğu için ekledik. Yaz sezonumuz uzun kış sezonumuz kısa bunun sıkıntılarına yaşıyoruz.?



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı