KAR VOLEYBOLU AVRUPA KUPASI BAŞLADI

KAR VOLEYBOLU AVRUPA KUPASI BAŞLADI

DİCLE ?TURNUVADA 13 ERKEK, 10 KIZ TAKIMIMIZ YER ALIYOR? ...

Kar Voleybolu Avrupa Kupası 1.Tur müsabakaları başladı. Turnuvaya ilişkin açıklamalarda bulunan Voleybol İl Temsilcisi Halil Dicle, ?İlklerin şehri olan Kayserimizde Kar Voleybolu´nun da burada olmasından çok memnunuz? dedi.
2017 CEV Kar Voleybolu Avrupa Kupası Erciyes Dağı´nda başladı. 18-19 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Kar Voleybolu Avrupa Kupası´nın 1. Turu ilk kez Erciyes´te başladı.
Birbirinden heyecanlı maçlara sahne olan ilk günde, müsabakalar sabah saat 10:00´da başladı. Turnuvaya ilişkin açıklamalarda bulunan Voleybol İl Temsilcisi Halil Dicle, ?İlklerin şehri olan Kayserimizde Kar Voleybolu´nun da burada olmasından çok memnunuz.´ dedi. Dicle sözlerini şu şekilde sürdürdü; ?Kar Voleybolu Türkiye´de ilk defa Kayseri´de Erciyes´te başladı. İlklerin şehri olan Kayserimizde Kar Voleybolu´nun da burada olmasından çok memnunuz. CEV, Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından Kayserimize Erciyes´e verilmesinden çok memnunuz. Çok güzel başladı, çok büyük hazırlıklar yapıldı. 13 erkek takımımız mücadele ediyor, 10 kız takımımız mücadele ediyor bu karşılaşmalarda. Erkek takımlarımızdan bir tanesi Kayseri takımımız. Erciyes Üniversitesi Öğretim Elemanı Kerimhan Kaynak oynuyor. Kız takımlarımızdan da 6 Kayseri takımımız mücadele ediyor. Final Okulları, Kayseri Voleybol Kulübü, BRN Voleybol Kulübü´nden 12 kız oyuncumuz mücadele ediyor. Çok iyi geçiyor, yoğun ilgi var Kayseri´de inşallah devamını getireceğiz. Daha ileri safhalarda kendi ligimizi kurmayı da hedefliyoruz. Güzel müsabakalar geçiyor.?
Haber: Mustafa GÜRBÜZ



Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu