KARA HABER ÇUKURCA´DAN GELDİ

KARA HABER ÇUKURCA´DAN GELDİ

8 ŞEHİT´İN 2´Sİ KAYSERİLİ?

Kara haber Çukurca´dan geldi?Hakkari´nin Çukurca ilçesinde çıkan çatışmada 6 asker şehit düştü, 8 asker yaralandı. Müdahale için olay yerine sevk edilen Kobra helikopterin düşmesiyle 2 asker daha şehadet şerbetini tadınca sayı sekize yükseldi? Vatan savunması uğruna gözü kapalı kara toprağa giren yiğit vatan evlatlarından Uz.Çvş. İbrahim Akarsu ve Uz.Çvş Nazmi Kapucu ilimiz Tomarza ilçesi nüfusuna kayıtlı ve cenazeleri Cumartesi Günü ilimizde toprağa verilecek?
Hakkari´nin Çukurca ilçesinde Çığlı üst Bölgesi´nde sabah 04.50 sıralarında güvenlik güçleri ile PKK´lı teröristler arasında şiddetli çatışma çıktı. Çatışmada 6 asker şehit düştü, 8 asker yaralandı. Çatışmadan 1 saat sonra olay yerinde bir kobra helikopter teknik bir arıza sonrası düştü. Helikopterin pilotu 2 asker şehit oldu.
Kayseri Valiliği´nden çatışma ile ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada ? Kayseri 1. Komando Tugayı´nda görevli iken geçici olarak Hakkari´nin Çukurca İlçesine görevlendirilen askeri personelden 6 askerimiz şehit olmuştur. Şehitlerimizden 2 tanesi Kayseri nüfusuna kayıtlı. Şehitlerimiz Van da yapılacak tören sonrası uçakla ilimize getirilecektir. İlimizdeki tören Van programına ve ailenin isteğine bağlı olarak muhtemelen Cumartesi günü öğlen veya ikindi namazına müteakip ilimizde defnedilecektir? değerlendirmesinde bulunulurken kara haberin ulaştığı Şehit Piyade Uzman Çavuş İbrahim Akarsu´nun baba ocağında hüzün ve göz yaşı vardı.
Babasını yıllar önce kaybeden ve henüz bekar olan Şehit Akarsu´nun annesi Türkan Akarsu ve yakınları Kocasinan İlçesi Yunus Emre Mahallesi´ndeki evlerinin önünde gözyaşı döktüler. 112 acil sağlık ekipleri de şehidin ailesinin evinin önünde hazır bekledi.
Şehit acısının ilimizdeki bir diğer adresi 2 çocuk babası P. Uzman Çvş. Nazmi KAPUCU´nun İldem - Fatih Mahallesi´ndeki evinde de göz yaşı vardı? Babasını vatan savunması uğruna şehit veren Nazmi Kapucu´nun orta okul öğrencisi kızı ?Ben babası yaşayamam? diye feryat etti?
HABER: C.ÜSTEN



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor