KARAMAN İLE GELECEK SEZON!

KARAMAN İLE GELECEK SEZON!

KAYSERİSPOR SÖZLEŞME UZATMAK İSTİYOR

Kayserispor´da göreve geldiği günden buyana gerek yönetimi gerekse de aldığı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken Teknik Direktör Hikmet Karaman´ın sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi için sarı-kırmızılı yöneticilerin süre uzatmak için başarılı çalıştırıcı ile görüşmeye hazırlandıkları iddia edildi.

Süper Lig´de bu sezon Ertuğrul Sağlam ile yola çıkan ve 15.haftaya kadar da inişli-çıkışlı bir grafik çizen Kayserispor´da yöneticilerin Hikmet Karaman ile anlaşması ve sonrasında alınan sonuçlar taraftarın yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Göreve başladığı günden buyana oynanan lig maçlarında namağlup yola devam eden Karaman, sarı-kırmızılı takımı ateş hattından uzaklaştırırken diğer yandan 1üst sıralarda kendisine yer bulmaya çalışıyor. Kayserispor, Hikmet Karaman ile bu süreçte 5 galibiyet, 5 beraberlik elde ederken, tecrübeli çalıştırıcının sezon sonunda bitecek mukavelesinin yenileneceği öğrenildi.

Resmi imza konusunda hem yönetimin, hem de hocanın aceleci davranmadığı belirtilirken özellikle yapılan ön görüşmelerde gelecek sezon öncesinde yapılacak olanlarla ilgili alış verişinde bulunulduğu da ifade edildi.

Haber: Mustafa Gürbüz



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı