KARAMAN, LİGE VERİLEN ARAYI DEĞERLENDİRDİ

KARAMAN, LİGE VERİLEN ARAYI DEĞERLENDİRDİ

?UZUN SÜRELİ VERİLEN ARAYA KARŞIYIM?

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden İstikbal Mobilya Kayserispor´un Teknik Direktörü Hikmet Karaman, lige verilen arayı değerlendirdi. Karaman, ?Uzun süreli verilen araya karşıyım´ dedi.

Spor Toto Süper Lig´e milli maçlar ve yerel seçimler nedeniyle 2 hafta ara verildi. 27.hafta müsabakaları, 5-6-7-8 Nisan´da oynanacak. 27.hafta mücadelesinde İstikbal Mobilya Kayserispor-Demir Grup Sivasspor´a konuk olacak.

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, lige verilen araya değerlendirdi. Tecrübeli hoca, ?Uzun süreli verilen araya karşıyım´ dedi. Karaman, sözlerini şu şekilde sürdürdü: ?Milli takım ve seçimler nedeniyle bir ara verildi. Bu aralar takımdaki konsantrasyonu bozuyor. Yaptığını işte size de 15 gün ara verseler, sorun yaşarsınız. Oyunculara 3-4 gün izin veriyorsun, antrenman dozajını düşürüyorsun. Milli takımlarda 4 oyuncu var. Kalan oyunculara fazla yükleme yapıyorsun. Sonra milli takımdan dönecek oyuncular oluyor. Bazı önemli maçlarda milli takım antrenörleri ne derse, onu dinlemek zorundayız. Uzun verilen araların takımları yüzde 70-80 performanslarını düşürüyor. Bazen de sakat oyuncuları olan formsuz olan takımlara da kamp imkânı sağlıyor. Ben, teknik adam olarak uzun süre verilen aralara karşıyım.?

Öte yandan, İstikbal Mobilya Kayserispor, 30 Mart Cumartesi günü Kadir Has Şehir Stadyumu´nda Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Adana Demirspor ile hazırlık maçı yaptı.

Haber: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak