Karaman kısa ve net konuştu

Karaman kısa ve net konuştu

Ziraat Türkiye Kupası finalinin ardından açıklamalarda bulunan Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, açıklamalarda bulundu. Karaman, “Sivasspor’u tebrik ediyor, taraftara teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziraat Türkiye Kupası Final mücadelesi Yukatel Kayserispor-Demir Grup Sivasspor arasında oynandı. Karşılaşma Demir Grup Sivasspor’un 3-2 üstünlüğü ile son buldu ve kupa Sivas’a gitti.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Hikmet Karaman, şöyle dedi: “Özellikle oyunun son bölümünde 2-2’den sonra oyunun motivasyonunu yakalayan takım biziz. Fakat o kadar çok basit bir gol yedik ki taç atışında, iki adım daha dikkatli olsak farklı olacak. Bazen böyle önemli zamanlarda basit hatalar yapabiliyor futbolcular. 2-2’yi yakalamışsın, çok önemli. Motivasyon ve taraftar etkisi. Oyunun temposu bize geçmiş, dikkatli olsak başka yere gidecek. Penaltı ile elensen farklı, böyle gol yersen ve elenirsen farklı. İlk yarı 2-0 yapıp içeri girebilirdik. 1-1’den sonra net bir pozisyon daha kaçtı. Sivasspor’u tebrik ediyoruz. Taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz.”

Haber: Şevket Tekin



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı