Karaman, taraftardan destek istedi

Karaman, taraftardan destek istedi

‘Başakşehir maçında bizi yalnız bırakmayın’

Süper Lig’de 22.haftada sahasında Başakşehir’i konuk edecek olan Yukatel Kayserispor’da çalışmalar devam ediyor. Maç öncesinde idmanlarına kulüp tesislerinde devam eden takımda Teknik Direktör Hikmet Karaman taraftardan stada gelerek takımlarına destek vermelerini istedi.

Süper Lig’de hafta içinde oynanacak olan 22.hafta mücadelesi için çalışmalarına ara vermeden başlayan Yukatel Kayserispor Adana deplasmanından döner dönmez tesislerinde çalışmalarını sürdürdüler.

İdman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Teknik Direktör Hikmet Karaman maç için taraftara seslendi. Karaman konuşmasında şöyle dedi: “Her maç bizim için önemli. Bu karşılaşmaya da iyi hazırlanıyoruz. Burada taraftarın desteğine ihtiyacımız var. Bazı nedenlerden dolayı tribünlerde yer alınamıyoruz ama bu gibi maçlarda yalnız bırakmasınlar. Rakip çok iyi. Kadrosu çok geniş. İki tane 11 çıkartacak yapıdalar. Biz üstüne koyarak oyunumuzu devam ettirmek istiyoruz. Hatalarımızı görerek bunları en aza indirmemiz gerekiyor. Adana, Başakşehir sonrasında Kasımpaşa bu maçları iyi geçmeliyiz. Gelecek için iyi atlatmak zorundayız. Yeni transferlerimiz Adana’da oynayamadı ama bu hafta hepsi de aramızda. Kayserispor 5 maçtır mağlup olmuyorsa neden olmasın ki, demeli ve bunun devamını getirmeliyiz.” 

Yeni transferlerden Abdulkadir Parmak’ta şöyle dedi: “Bu transferde Berna Başkanımız beni ikna etti ve hedeflerimizde paralel olduğumuz için Kayserispor’u seçtim. Bana inanları mahcup etmeyeceğim. Başakşehir maçı bizim için çok önemli. Forma şansı gelirse elimden gelenin en iyisini yaparım.”    

Haber: Mustafa Gürbüz



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti