KARAOĞLU´NDAN İL YÖNETİMİ´NE TEPKİ,

KARAOĞLU´NDAN İL YÖNETİMİ´NE TEPKİ,

?ADAY LİSTESİ TABANIN SESİNİ DİNLEMEDEN YAPILMIŞTIR?

Cumhuriyet Halk Partisi Melikgazi Belediyesi Başkan adayı Dr. Sema Karaoğlu yazılı bir açıklama yaparak önceki gün İl Örgütünce, Yüksek Seçim Kurulu´na teslim edilen Meclis Üyesi aday listelerinde ki sırlamaya tepki göstererek ?Aday listesi sıralaması benim değerlendirme kriterlerime göre hazırlanmış bir liste değil ilçe ve il başkanlarımızın ve milletvekilinin tabanın sesini dinlemeden yapılmış bir listedir? ifadesini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Melikgazi Belediye Başkan adayı Dr. Sema Karaoğlu yazılı bir açıklama yaparak önceki gün İl Örgütünce, Yüksek Seçim Kurulu´na teslim edilen Meclis Üyesi aday listelerinde ki sırlamaya tepki göstererek ?İlçe ve il başkanlarımızın ve milletvekilinin tabanın sesini dinlemeden yapılmış bir listedir? değerlendirmesinde bulunarak şunları kaydetti:

?Millet İttifakının Melikgazi Belediye Başkanı Adayı olarak, CHP´li meclis üyelerinin belirlenmesinde birkaç aday önerdim. Bu isimler listeye alındı ancak sıralamayı ilçe yönetimi yaptı ve ben sıralamaya müdahil edilmedim! CHP´li vekil ile görüştüm konudan rahatsızlığımı dile getirdim, tüm bunların olması gereken gibi olduğunu, sürecin böyle işleyeceğini söyledi. İl Başkanı, ?Sıralamayı örgüt yapar? dedi. Ancak ben belediye başkan adayı olarak örgütün içinde olduğumu anlatamadım. Kontenjan adaylarıma da İl Başkanının müdahalesi oldu. Dolayısı ile dün açıklanan liste hepsi birbirinden değerli insanların olduğu çoğunu benim de onayladığım bir liste olmasına rağmen, sıralaması benim değerlendirme kriterlerime göre hazırlanmış bir liste değil ilçe ve il başkanlarımızın ve vekilin tabanın sesini dinlemeden yapılmış bir listedir. Sıralamadan memnun olmayan liyakate göre haksızlığa uğrayan adaylar beni arayıp serzenişte bulundukları için bu açıklama hasıl olmuştur. Bir CHP´li olarak örgütümün ve tabanın yani gerçek Cumhuriyet Halk Partililerin hizmetinde olduğumdan kimsenin şüphesi olmasın. CHP´li bir nefer olarak, millet ittifakının meclis üyeleri ile beraber yolumuza devam ediyoruz. Kayseri bir değişim istiyor, biz o değişimi başaracağız. Millet İttifakının adayı olarak da Meclis çatısı altında var olan tüm partili vatandaşlara hizmet için yola çıktık ve başaracağız. Kamuoyuna duyurumdur.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı