KARISINI 13 YERİNDEN BIÇAKLAYAN TAHLİYE EDİLDİ

KARISINI 13 YERİNDEN BIÇAKLAYAN  TAHLİYE EDİLDİ

Kayseri`de tartıştığı karısını 13 yerinden bıçakladıktan sonra tutuklu yargılanan şahıs, mahkemece tahliye edildi.

Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi`nde görülen davada, karısını 13 yerinden bıçaklayarak yaralayan sanık O.B. hazır bulundu. Dava, eşi tarafından bıçaklanan F.B.`nin olayın ardından verdiği ifadesi okunması ile devam etti. Görülen davada ifade veren O.B., olayı işlediği için pişman olduğunu söyledi. O.D. verdiği ifadesinde, "Eşimi sürücü kursuna kötü niyetli olsun diye göndermedim. Çocuklarım her şeye şahittir. Buna dayanamıyorum. Çok ağır geliyor. Kendimi öldüreceğim. Borçlarımı ödeyemiyordum ama evimi geçindiriyordum. Yabancı bir insan benim eşime gecenin yarısında mesaj atmış. Çocuklarımın yüzüne bakamıyorum. Yaptığım iyi bir şey değildi ama bunalıma girdim. Çok pişmanım. Yuvamı toplamak istiyorum. Öldürme amacım yoktu. Benim nikahlı eşim. Ekmek değil, su değil, bu namus" diyerek ifade verdi.
O.D.`nin ifadesinin ardından karar arası verildi. Bu arada, O.D.`nin mahkeme salonunda bulunan 2 kızı babalarının yanına gelerek, ağladı. Baba O.D. de kızlarının saçını okşayarak teselli etti.
O.D., mahkeme heyetine son söz olarak, "Yüce adalete ve size güveniyorum. Siz ne derseniz o olsun. Benim dayanacak gücüm kalmadı" dedi.
`Adam öldürmeye teşebbüs`, `Tehdit`, `Kasten Yaralama` suçlarından yargılanan O.D., olay teşebbüste kaldığı için 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Daha sonra mahkeme heyeti, 15 yıllık hapis cezasını tahrik altında işlediği için 7 yıla, 7 yılı da duruşmadaki iyi halinden dolayı 6 yıl 3 ay hapis cezasına indirdi. Mahkeme heyeti, oy çokluğu ile O.D.`nin yattığı süreyi de göz önünde bulundurarak tahliyesine karar verdi.



Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı

Kaçak silah ticareti yapan şahıs kaçamadı

Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı