KARLA MÜCADELEDE ANINDA MÜDAHALE

KARLA MÜCADELEDE ANINDA MÜDAHALE

144 MAHALLE YOLU AÇILDI

Büyükşehir Belediyesi merkezde ve ilçelerde yoğun kar yağışına anında müdahale etti. Merkezde tüm yollar trafiğe açıldı. İlçelerde ise 144 mahalle yolunu ulaşıma açan ekipler kapalı yolların açılması için çalışmalarını sürdürüyorlar.  

Kayseri´de yaşanan yoğun kar yağışıyla birlikte kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri, sabaha kadar yoğun bir şekilde çalıştı. Kent Merkezinde 450 kilometrelik yol ağında 170 kişilik ekiple ve 76 adet kar buz küreme ve tuzlama aracıyla başlayan çalışmalar halen devam ediyor.

Kent merkezinde yapılan çalışmalar sonucu tüm yollar trafiğe açıldı.

144 MAHALLE YOLU AÇILDI

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi´ne dahil olan tüm ilçelerde ve bunlara bağlı mahallelerde karla mücadele ve tuzlama çalışmaları aralıksız devam ediyor. Pınarbaşı, Sarız, Yahyalı, Develi, Tomarza, Sarıoğlan ve Kayseri Merkez olmak üzere 7 ayrı bölgede oluşturulan karla mücadele ekipleri, 14 greyder, 2 dozer, 1 kar savurma makinesi, 14 kar bıçaklı kamyon, 2 adet treyler ve 10 ayrı yardımcı araçla kesintisiz hizmet veriyor.

Kar yağışı ve tipi nedeniyle kapanan Akkışla´da 11, Bünyan´da 19, Develi´de 31, Felahiye´de 2, İncesu´da 4, Kocasinan´da 16, Özvatan´da 4, Pınarbaşı´nda 10, Sarıoğlan´da 8, Sarız´da 9, Tomarza´da 25 ve Yahyalı´da 5 olmak üzere toplam 144 mahalle yolu ulaşıma açıldı. Kar yağışının devam etmesi ve özellikle tipi nedeniyle çalışmalarda güçlükler yaşanıyor. Karla Mücadele ekipleri 142 mahalle yolunda karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar. Gün içerisinde ilçelere bağlı mahalle yollarının büyük oranda açılacağı belirtildi.  


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi