KASKİ EĞİTİMLE GÜÇLENİYOR

KASKİ EĞİTİMLE GÜÇLENİYOR

KASKİ Genel Müdürlüğü'nde Deney ve Kalibrasyon Laboratuarlarının Yeterliliği konusunda eğitim çalışması düzenlendi. 2 gün süren eğitime 18 personel katıldı.

Eğitimin TRK-TÜRKKAL Kalibrasyon İç ve Dış Ticaret Eğitim Merkezi'nden konusunda deneyimli 2 eğitmen tarafından verildiğini açıklayan KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan, “Eğitimle, laboratuvarımızın mevcut yönetim sisteminin sürekli iyileştirilmesine katkı sağlamayı ve personelimizi kalite sistemleri hakkında bilinçlendirmeyi amaçlıyoruz. Eğitim neticesinde; numune alma aşamasından raporlama aşamasına kadar geçen laboratuvar faaliyetlerini gerçekleştiren personelin, görevlerini TÜRKAK Akreditasayon yapısına ve TS EN ISO IEC/ 17025:2010 standardına uygun olarak gerçekleştirmelerinin sağlanmasını hedefliyoruz,” diye konuştu.

Batukan, teknolojiyi ve yenilikleri yerinde takip ettiklerini, bilgi birikimini kurumlarına yansıttıklarını ifade etti. Kayseri halkına temiz ve kaliteli su sağlamayı kendisine ilke edindiklerini açıklayan Batukan, KASKİ Çevre Analizleri Laboratuarının su ve atıksu konusunda Kayseri'de en kapsamlı laboratuar olduğunu söyledi. Laboratuarda 100'e yakın parametrenin analizi yapabildiklerini belirten Batukan, “Gelen talepler doğrultusunda ihtiyaçları karşılamak için 13 Mayıs 2011 tarihinde akredite kapsamını genişleterek parametre sayısını 30'a çıkarttık. Laboratuvarımız çevre mevzuatı kapsamında su, atıksu analizleri konusunda numune alımında dahil olmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanlığından ' Çevre Analizleri Yeterlilik Belgesi' almaya layık görülmüştür.” dedi.



“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı