KAY-GRUP’UN KABUL GÜNÜ

KAY-GRUP’UN KABUL GÜNÜ

“BAŞSAĞLIĞI” VE “HAYIRLI OLSUN” TEMENNİSİNDE BULUNDULAR

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitçi ve Hacılar Belediyesi Başkanı Bilal Özdoğan medya grubumuzu ziyaret ederek “Başsağlığı” ve “Hayırlı Olsun” temennisinde bulundular. 

Kay Grup’a taziye ve hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitçi ve Hacılar Belediyesi Başkanı Bilal Özdoğan ayrı ayrı medya grubumuzu ziyaret ettiler.  Kay Grup Genel Yayın Yönetmeni Sami Dayangaç tarafından ağırlanan başkanlar yakın zaman önce hayatını kaybeden Kaygurup eski Yayın Yönetmeni Veli Altınkaya için “Başsağlığı” dileklerini iletip, yeni Yayın Yönetmeni Sami Dayangaç’a “Hayırlı Olsun” temennisinde bulundular.

İlk ziyareti Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy gerçekleştirdi.  Başkan Gülsoy Veli Altınkaya’nın ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirip, Dayangaç’a başarılar dileyerek “Öncelikle tebrik ediyorum yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun. Geçmişteki tecrübeli çalışmalarınızdan dolayı burada da başarılı olacağınızdan dolayı inancım sonsuz. Kayseriye kayseri basınına katkı vereceğinizden eminiz. Tebrik ediyorum Allah utandırmasın. Rabbim başarıları kılsın diyorum. Aynı zamanda rahmetli veli abimizi rahmetle anarken başsağlığı diliyoruz. Onun aynı çizgisinden daha da üstüne koyarak geçeceğinizden eminim başarılar diliyorum.” ifadesini kullandı.

KAYSO Başkanı Mehmet  Büyüksimitçi’de “Hem başsağlı dilemek hem de hayırlı olsun ziyareti için geldik. Çok kıymetli abimiz Veli Altınkaya abimizi maalesef kaybettik. Büyük insanların gidişi hepimizi üzüyor. Veli Altınkaya, asıl dünyaya intikal etti. Başını sağ olsun. Diğer taraftan da hayat devam ediyor. Veli abinin yerine de sizin gelmeniz, bizleri mutlu etti. Allah hayırlı ve uğurlu etsin. Allah utandırmasın. Hayırlı görevleriniz olsun. Basın önemli bir güçtür. Bu görevi doğru kullanmak önemlidir. Sizlerin görevi başarı ile yöneteceğinize inanıyorum. Tekrar hayırlı olsun.”değerlendirmesinde  bulundu.

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ise “Sami Dayangaç beyi daha önceden de bildiğimiz tanıdığımız şehrimize önemli katkıları olan sami dayangaç a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kaytv ailesine de hayırlı olsun diyorum. Veli abimizi de tekrar rahmetle anıyoruz ve ailesine de sabır diliyoruz. Sami beyinde bu görevde güzel katkılar yapacağından hiç şüphemiz yok. Kaytv için ilimiz için basın camiası için de hayırlı olsun diyorum.” şeklinde konuştu.

Kay Grup Genel Yayın Yönetmeni Sami Dayangaç ise ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirip, konuklarına ayrı ayrı şükranlarını sundu.



Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi