KAYEMA’DAN MELİKGAZİ’NİN AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMASINA ÖVGÜ

KAYEMA’DAN MELİKGAZİ’NİN AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMASINA ÖVGÜ

Kayseri Erozyonla Mücadele ve Ağaçlandırma Vakfı Başkanı Erdoğan Doğan, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu'nu ziyaret etti.

KAYEMA Vakfı Başkanı Erdoğan Doğan “2020 yılını ağaçlandırma yılı ilan eden Melikgazi Belediyesi 15 ile 50 yaş arası ağaçları Kayseri’ye dikip zamandan kazanıyor. Bu durum takdire şayandır.” diye konuştu.

Başkan Erdoğan Doğan'ı ve beraberindekileri belediyede misafir eden Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, “KAYEMA Vakfı Başkanı Erdoğan Doğan'ı ve beraberindekileri belediyemizde ağırladık. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum. 2020 yılını Melikgazi’de ağaçlandırma yılı ilan ettik. Farklı illerden çeşitli türlerde aldığımız 15 ve 50 yaş arası ağaçları toprakla buluşturmaya devam ediyoruz.  2020 yılını ağaçlandırma yılı ilan etmiştik. İnşallah Melikgazi’mizde ağaç dikim mücadelemiz devam ediyor. İnşallah ilçemiz yemyeşil bir ilçe konumuna yükselecek. Melikgazi olarak her gün ağaç dikim etkinliğimiz oluyor. Tüm milletimizle ağaç sevgisini yediden yetmişe yayarak gelecek nesillerimize daha yeşil, daha güzel bir ülke miras bırakmamız lazım.” dedi. KAYEMA Vakfı Başkanı Erdoğan Doğan ise, Melikgazi Belediyesi'nin doğanın korunmasına büyük önem gösterdiğini hatırlatarak Başkan Dr. Palancıoğlu'na ilçeyi ağaçlandırma çalışmaları adına teşekkür etti ve “2020 yılını ağaçlandırma yalı ilan eden Melikgazi Belediyesi 15 ile 50 yaş arası ağaçları Kayseri’ye dikip zamandan kazanıyor. Bu durum takdire şayandır.” diye konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor