KAYSERİSPOR´DA MORALLER YERİNDE

KAYSERİSPOR´DA MORALLER YERİNDE

SİVASSPOR 0-2 KAYSERİSPOR ...

Süper Lig´in 4.hafta maçında Kayserispor, deplasmanda konuk olduğu Sivasspor´u 2-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu. Kayserispor´da ilk golü Umut Bulut kaydederken, ikinci golü ise oyuna sonradan dahil olan son transfer Nikola kaydetti.

Süper Lig´de sezonun 4.hafta maçında Kayserispor, Sivas deplasmanında boy gösterdi. Karşılaşmaya hızlı başlayan Kayserispor, ilk yarıyı Umut´un golü ile 1-0 geçerken, ikinci yarıda ise son transfer Nikola, oyuna girdikten 2 dakika sonra golünü kaydetti ve Kayserispor mücadeleden 2-0 galip ayrıldı.

Sivas 4 Eylül Stadı´nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Sivasspor´un vuruşu ile başlandı. 11.dakikada Deniz´in savunmanın arkasına gönderdiği topta kaleci ile karşı karşıya kalan Umut´un yerden vuruşunda Rochet mutlak bir golü önledi. 22. dakikada savunmanın arkasına sarkan Umut´un şutu kaleci Rochet´ten döndü. Dönen topu önünde bulan Boldrin´in şutunda Bjarmsyr topu kornere gönderdi. 38. dakikada Umut´un ceza sahası dışında sert şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve Kayserispor 1-0 öne geçen taraf oldu. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skorunu belirledi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına ise Kayserispor´un vuruşu ile başlandı. Karşılıklı ataklarla geçen ikinci yarının son 10 dakikasına girildiğinde ise 80.dakikada Umut Bulut´un yerine oyuna dahil olan son transfer Nikola, 82.dakikada gelişen atak sonrasında Mendes´in pasında kaleciyi geçerek golünü attı ve Kayserispor´u 2-0´a taşıyan isim oldu. Bu gol aynı zamanda Nikola´nın da Kayserispor forması ile ilk golü oldu. Son düdük ile birlikte Kayserispor, ev sahibi ekip Sivasspor´u deplasmanda 2-0 yenerek sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu.



Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı