KAYGRUP’A “BAŞ SAĞLIĞI” VE “HAYIRLI OLASUN” ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

KAYGRUP’A “BAŞ SAĞLIĞI” VE “HAYIRLI OLASUN” ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Birlik Vakfı Kayseri Şube Başkanı Mehmet Adıgüzel, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Dermeği Kayseri Şube Başkanı Mehmet Kütahneci ve Gross 38 Firması Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Buçukoğlu medya grubumuzu ziyaret ederek taziye dileklerini iletip, hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Kay Gurup Genel Yayın Yönetmeni Sami Dayangaç tarafından ağırlanan konuklardan Birlik Vakfı Kayseri Şube Başkanı Mehmet Adıgüzel geçtiğimiz Nisan ayında Covid 19 teşhisi ile tedavi görürken hayata veda eden Veli Altınkaya’nın ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirip başsağlığı dileyip; görevi devir alan Dayangaç’a başarılar diledi.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Dermeği Kayseri Şube Başkanı Mehmet Kütahneci’de yaptığı değerlendirmede Veli Altınkaya’nın ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirip “Mekanı cennet olsun. Basın camiamız için büyük bir kayıp. Bayrağı devir alan Sami bey ve ekibinin de güzel işler yapacağına kanaatindeyiz. Kay tv bizim için önemli istikrarlı bir şekilde ilerlemesini temenni ediyorum “ ifadesini kullandı.

 

 

Gross 38 Firması Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Buçukoğlu ve firma ortağı Mahmut ‘da pandemi sürecin yarattığı sıkıntılara dikkat çekip, Covid 19 salgının çok cana kıydığını, Altınkaya’nın ölümünün kendilerini çok üzdüğünü vurguladılar.

Kay Gurup Genel Yayın Yönetmeni Sami Dayangaç ‘ta ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirip; acılarında sevinçlerinde dostların destek ve paylaşımları ile anlam kazandığına dikkat çekerek konuklarına ayrı ayır şükranlarını sundu.



Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti

“Bu coğrafyada yaşamanın bedeli güçlü olmak”

“İstanbul’da 14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık”

Erciyes'in eteklerine 271 bin fidan

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak