KAYİF 2017 SONA ERDİ

KAYİF 2017 SONA ERDİ

AYÇİÇEK, ?FUARIMIZI 18 BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ? ...

Kayseri Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından 29-30 Mart 2017 tarihleri arasında Dünya Ticaret Merkezi Fuar alanında gerçekleştirilen 6. Kayseri İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı ? KAYİF 2017 sona erdi. Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet AYÇİÇEK kapanış sonrası yaptığı yazılı değerlendirmede ?Bu yıl altıncısı düzenlenen İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarını yaklaşık 18.000 kişi ziyaret etti? bilgisini paylaştı?
Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet Ayçiçek yazılı bir açıklama yaparak 2 gün açık kaldıktan sonra noktalanan 6. Kayseri İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı ? KAYİF 2017 ile ilgili değerlendirmelerde bullundu?
Sözlerine KAYİF 2017´ in düzenlenmesinde emeği geçen başta Kayseri Valiliği olmak üzere; Erciyes Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Sanayi Odası, Kayseri Ticaret Odası, Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ve Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ile fuarın düzenlenmesinde büyük emeği geçen destekçi firmalara şükranlarını sunarak başlayan Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet AYÇİÇEK şunları kaydetti: ?Bu yıl altıncısı düzenlenen İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarını yaklaşık 18.000 kişi ziyaret etti. Fuarı ziyaret eden katılımcılar stant açan 90 firmaya 28.317 iş başvurusu, yapılan iş başvurularının neticesinde firmalar tarafından işe alınacağı taahhüt kişi sayısı ise 1.608 olarak gerçekleşmiştir. Tüm bu çalışmalar neticesinde yapılan başvuruların ve taahhütlerin istihdama yansıma durumu ise İŞKUR İl Müdürlüğümüz tarafından takip edilecek olup ilerleyen zamanlarda kamuoyuna duyurulacaktır?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ