ADLİYE SARAYI´NIN KAYKAYCI MİSAFİLERİ ?

ADLİYE SARAYI´NIN KAYKAYCI MİSAFİLERİ ?

Devam eden Fetö davasının ikinci duruşmaları nedeni ile olağanüstü bir yoğunluk ve kalabalık yaşayan Kayseri Adliye Sarayı insan seli ile dolup taşarken, kaykayları ile Adliye binasının bahçesine gelen bir gurup genç ortamın gerginliğini dağıtıp, kısa sür

Devam eden Fetö davasının ikinci duruşmaları nedeni ile olağanüstü bir yoğunluk ve kalabalık yaşayan Kayseri Adliye Sarayı insan seli ile dolup taşarken, kaykayları ile Adliye binasının bahçesine gelen bir gurup genç ortamın gerginliğini dağıtıp, kısa sürelide olsa yüzlerde tebessüm oluşturdular?
Kayseri Adliye Sarayı´nın kasvetli havasını bir anda dağıtan, Adliye Sarayı´nın bahçesini dolduran ve içinde bulundukları sıkıntılı süreç nedeni ile yüzleri asılan insanları gülümseten çılgın gençler kaykayları üzerinde adeta dünyayı tersine döndürdüler?
Gündelik yaşamın her türlü sıkıntı ve açmazlarından uzak eğlenmeye çalışan gençlerin enerjisi etraflarındaki insanlara umut olurken , keyiflerine de diyecek yoktu?
Kay- kaycı geçlerden Yunus Emre Demirci haber ekibimize duygularını aktarırken kayacak yer sıkıntısından dert yanarak gündelik yaşamda önceliklerinin neler olduğunu gözler önüne sererken ? Kayseri´ de kaykay yapacak alan yok fazla yok. Bazı yerlerde var ama uzak olduğu için ve alanlarda küçük olduğu için biz rahat bir şekilde kayamıyoruz. Mimarsinan bölgesine yapıyorlar ama daha bitmedi . Bizde burası düz zemin olduğu için sıkıntı olmuyor. Etraftan kızanlarda ister istemez oluyor .Ama biz saygımızdan bir şey demiyoruz. Burada eğleniyoruz.? diye konuştu?
HABER: N. NİLKALI



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ