KAYMAKAM ALİ CANDAN´DAN

KAYMAKAM ALİ CANDAN´DAN

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR´A VEDA ZİYARETİ ...

Kocasinan Kaymakamlığı görevini yürütürken Çanakkale Vali Yardımcılığına atanan Ali Candan, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´a veda ziyaretinde bulundu. Görevde bulundukları süre içerisinde uyum içerisinde başarılı çalışmalara imza atan Candan ile Çolakbayrakdar arasında keyifli bir sohbet gerçekleşti. Başkan Çolakbayrakdar,  Kayseri´ye canla başla hizmet eden Kaymakam Ali Candan´a teşekkür ederek, Candan´ın Kayseri için bir değer olduğunu vurguladı.

Veda ziyaretinde bulunan Ali Candan´a, Kocasinan Kaymakamı olarak Kocasinan´a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Başkan Çolakbayrakdar, ?4 yıldır Kocasinan´da Kaymakamlık görevini yürütmekteydiniz şimdide Çanakkale Vali Yardımcılığına görevlendirildiniz. Öncelikle Allah hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin. Kocasinan ve Kayseri´de hep güzel hizmetler ve güzel anılar bıraktınız. Şehrimizde güzel hizmetlerle anılacaksınız. İnşallah yeni görevinizde de güzel hizmetlerle Çanakkale´de anılırsınız. Şehrimize yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonrada yapacağınız hizmetlerde başarılar diliyorum? ifadelerini kullandı.

Kayseri´nin kendisi için özel bir yere sahip olduğunu ve uyumlu bir çalışma ortamında görev yaptığını dile getiren Ali Candan, ?Kayseri´de kamu kurum ve kuruluşlarla 4 yıl boyunca çok uyumlu çalıştık. Bu süre zarfından Kocasinan Belediyesi ile çalışmalarımızdan dolayı gurur ve mutluluk duyuyorum. Tatlı bir hatıra olarak Kayseri her zaman yüreğimizde yer alacak? diye konuştu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret, Başkan Çolakbayrakdar´ın Ali Candan´a Kocasinan´ı hatırlatacak bir hediye takdim etmesiyle son buldu. 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor

Başkan Büyükkılıç; "Kayseri bir açık hava müzesi"

Vatandaşın çağrısını Başkan Palancıoğlu karşıladı

Mart ayında 174 bin yolcuya hizmet verdi

zehirlenen kardeşler toprağa verildi

"Erciyes'te yaz mevsimi de dolu dolu geçecek"

Büyükkılıç: "Kapuzbaşı Şelalelerimiz ziyaretçi akınına uğruyor"

Rektör Karamustafa: "Türkiye, turizm açısından örnek ülkeler arasında”

Kayserililer, bayram tatilinde Millet Bahçesi'ne akın etti

Çocuklara özel kitap fuarı ve şenliği

Jandarma bayramın acıya dönüşmemesi için tedbirleri üst seviyeye çıkardı