KAYMEK YENİ DÖNEME HAZIR

KAYMEK YENİ DÖNEME HAZIR

Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları (KAYMEK) 2013-2014 eğitim dönemini hizmetiçi eğitim semineri ile açtı. KAYMEK`in kurs sayısı 13 tesiste 105 branşa ulaştı.

KAYMEK`in 2013-2014 eğitim dönemi hizmet içi eğitim semineri Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda yapıldı. Seminerin açılışında konuşan KAYMEK Eğitmenlerinden Şenay Özdemir KAYMEK`in hızla gelişen ve büyüyen bir kurum olduğunu söyledi. Her kesimden ve her yaştan eğitim almak isteyen kişilere hizmet sunduklarını belirten Özdemir, "İşimizi en güzel şekilde yapmak için gayret göstermeliyiz. Sevgi saygı çerçevesinde birbirimize yardım etmeliyiz" dedi.
KAYMEK Müdürü Mürşide Gonca Aslan ise 2013-2014 eğitim döneminin hayırlı olmasını dileyerek sözlerine başladı. Başarılı ve verimli bir yıl olmasını temenni eden Aslan, "Belediyemiz bugüne kadar halka hizmet anlamında birçok değerli projeye imza atmıştır. KAYMEK bu anlamda önemli bir sosyal proje olarak yerini almıştır. 2004 yılında birkaç kursla hizmet vermeye başlayan KAYMEK her geçen yıl bu sayıyı artırarak 13 tesis 100`ü aşkın eğitmen ve 105 branşta, büyüyerek yola devam eder durumundadır" diye konuştu.
Büyükşehir Eğitim Faaliyetleri Genel Koordinatörü Refik Tuzcuoğlu da konuşmasında, KAYMEK`lerin bir eğitim müessesesi olduğunu; ancak aynı zamanda sosyal yapıya da katkıda bulunan hizmet anlayışının bulunduğunu belirtti. KAYMEK`in bir üniversite olmadığını; ama bir çok üniversitenin yapamadığını yapan bir fonksiyonu bulunduğunu vurgulayan Tuzcuoğlu, "Gelen kursiyerlerimizin hayatlarına bir anlam, bir değer katıyoruz. O yüzden sizden ricam şudur. Bu kursiyerler aldıkları eğitim kadar önemli olan bir şey daha buradan alsınlar. Buraya gelmekten keyif alsınlar, mutlu olsunlar" dedi. İnsanların bilgilerinin üzerine yeni bilgiler katmanın önemli olduğunu dile getiren Refik Tuzcuoğlu, daha sağlıklı bir toplum oluşturma adına KAYMEK`te çok güzel işler yapıldığını ve yapılmaya devam edeceğini söyledi. KAYMEK`in son derece dinamik bir yapıya sahip olduğunu da vurgulayan Tuzcuoğlu, "Bu dinamik yapısıyla yeni projeler üretmiştir. Gülen Yüzler projesi buradan doğmuş, Huzur Çınarı yine bu çatı altından çıkmıştır. Yarın, ihtiyaç durumuna göre yeni yeni hizmet alanları keşfedilecek ve yeni hizmet birimleri oluşturacağız" diye konuştu. Tuzcuoğlu ayrıca, kurumları ayakta tutan olgunun heyecan olduğunu belirterek, tüm KAYMEK çalışanlarından heyecanlarını diri tutmalarını istedi.



27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”