KAYMOS

KAYMOS

GENEL KURULA GİDİYOR?

KAYMOS Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Deveci, düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında medya mensuplarına 30 Ekim´de 2´inci olağan kurullarını yapacaklarını açıkladı. Başkanlık için aday olduğunu da dillendiren Deveci ?Üyelerimizin yeniden verecekleri bu sorumlulukla yeni dönem de birlikte daha iyi işler yapacağız? ifadesini kullandı?
30 Ekim´de yapılacak olağan kurulla ilgili olarak değerlendirmede bulunan KAYMOS Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Deveci, seçimde tekrar başkanlığa aday olacağını açıkladı. Görevde bulundukları dönemde yaptıkları çalışmalara değinen Deveci, "Şubat ayında olağanüstü genel kurulla göreve gelen yönetim kurulumuz ilk faaliyet olarak Kayseri fuar organizasyonunda etkin rol almış ve üzerine düşeni yapıp fuarın devamını sağlamıştır. Ayrıca Ekonomi Bakanlığımızın desteklediği Uluslararası Rekabeti Geliştirme Projesi kapsamında dernek üyelerimizden seçkin firmalarımız, KAYMOS çatısı altında bir araya gelerek; bu projeyi hayata geçirdiler. İhtiyaç analizleri yapılan firmalarımız dış ticaret eğitimlerini tamamladılar. Yurt dışı alım heyetleri ve fuar ziyaretlerinin planlamasını yapıldı. Bu proje 3 yıl devam edecek olan uzun soluklu bir proje olup 3 milyon liralık bir çalışmadır. 13 üyemiz bu çalışmalarda hem ülke ekonomisini hem de kendi şehrimize ve firmalarına çalışanlarına katkıda bulunuyorlar" ifadelerini kullandı.
Deveci sözlerinin devamında "Uluslararası takip edilen CNR İMOB fuarında kurulduğu an itibari ile üyelerine yer açılmasında gayret gösteren eski yönetimin çalışmalarına ilave olarak fuar katılımcı sayısını artırdık. Üyelerimizin metrekarelerini büyütmeleri için düzenli yapılan toplantılarda şehrimiz temsil edilmiş olup üyelerimizin beklentilerine çözüm bulunmuştur. Türkiye´de üretilen mobilyanın yüzde 50´sinden fazlasının üretildiği şehrimizde bu kadar büyük oranda istihdama ve üretime öz sermayesi ile başlayan ve sektörü finansa eden tüccarımızın beklentisi olan mobilya ihtisas organize için mülki idarecilerimizin ve devletimizin desteklerini bekliyoruz" şeklinde konuştu.
2´inci olağan genel kurulda aday olacağını da duyuran Deveci, "Genel kurulda üyelerimize daha iyi hizmet vermek için yeniden aday olduğumuzu ve bu dönem içinde huzur hakkı ve her hangi bir maddi beklentisi olmadan şehri ve meslektaşları için çalışmaya yeniden adayız. Üyelerimizin yeniden verecekleri bu sorumlulukla yeni dönem de birlikte daha iyi işler yapacağız" diye konuştu.
HABER : R.ÖZTEMİR



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor