KAYMOS BAŞKANI YALÇIN: ?PROJELERİMİZLE ANILMAK İSTİYORUZ ?

KAYMOS BAŞKANI YALÇIN: ?PROJELERİMİZLE ANILMAK İSTİYORUZ ?

Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği ?KAYMOS´un yeni başkan ve yönetim kurulu üyeleri medya mensupları tertiplenen basın toplantısı ile medya mensupları ile bir araya geldiler?

Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği ?KAYMOS´un yeni başkan ve yönetim kurulu üyeleri medya mensupları tertiplenen basın toplantısı ile medya mensupları ile bir araya geldiler?  Yeni Başkan Mehmet Yalçın yaptığı değerlendirmede ?Yönetim olarak genç, dinamik ve sektörün içerisinden gelen tecrübeli bir ekibimiz var. Yönetim ekibimizle beraber sektöre güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum ve bunun içinde elimizden geleni yapacağız? ifadesini kullandı?

Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği ?KAYMOS´un yeni başkan ve yönetim kurulu üyeleri medya mensupları tertiplenen basın toplantısı ile medya mensupları ile bir araya geldiler?

Başkan  Yalçın seçimlerimiz kısa bir süre önce tamamlandığını hatırlatıp ?Hepimiz bu sektör için çalışıyoruz. Seçimlerimizin ardından yeni hizmet binamızı devraldık. Hizmet binamızı bize tahsis eden OSB yönetimine ve değerli başkanı Tahir Nursaçan beye teşekkür ediyoruz. Yönetim olarak genç, dinamik ve sektörün içerisinden gelen tecrübeli bir ekibimiz var. Yönetim ekibimizle beraber sektöre güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum ve bunun içinde elimizden geleni yapacağız. Önümüzdeki hafta 25 Nisan Perşembe günü yeni dernek binamızın açılışı olacak. Dernek açılışımıza tüm Kayseri halkını davet ediyoruz. Seçim sürecini kısa bir süre önce geride bıraktık. Geldiğimiz süreçte projelerimizle anılmak istiyoruz. Projelerimizle sektöre faydalı olmak istiyoruz. İlk olarak Kayseri´de  ihracatı artırmaya yönelik projelerimiz var. Sektörün içerisindeki sıkıntılarımızı dertlerimizi eksikliklerimizi inşallah KAYMOS olarak çözüm olacağız. TÜYAP ile birlikte 9-13 Ekim tarihleri arasında Kayseri fuarını düzenleyeceğiz. Kayseri fuarı bizim için çok önemli. 20 yıl aradan sonra yeni hizmet binamızla, yeni fuar merkezimizle Kayseri hak ettiği yere ulaşacaktır. Aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerimiz var. Geleceklerimize, yarınlarımıza hediye bırakmak açısından hem de doğaya saygı açısından ağaç dikme kampanyası yapıyoruz. Gelecek nesillere güzel ve yeşil Kayseri bırakmak istiyoruz. Ana ham maddemiz olan ağaçları da şimdiden dikmiş olacağız. Derdimiz bir olmak, beraber olmak sektör adına ortak hareket etmektir. Kayseri mobilyasını dünyaya duyurmaktır. Zaten birçok firmamız ihracatta çok iyi seviyelerde. Bunu en üst seviyelere çıkarmak için el birliğiyle çalışacağız.?şeklinde konuştu.



Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi