KAYMOS , MEDYA MENSUPLARINI İFTARDA AĞIRLADI

KAYMOS , MEDYA MENSUPLARINI İFTARDA AĞIRLADI

KAYMOS Yönetim Kurulu Üyeleri tertiplenen iftar yemeğinde ilimiz medya mensuplarını ağırladılar. Etkinlikte konuşan KAYMOS Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Deveci, 2018 yılında İstanbul da düzenlenecek olan Mobilya Fuarı´na 75 Kayserili firma ile katılmayı he

Kayseri Mahallesi´nde bir restorantta gerçekleşen iftar yemeğinde medya mensuplarıyla bir araya gelen KAYMOS Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Deveci, faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.
Deveci, geçtiğimiz yıllarda İstanbul´da düzenlenen mobilya fuarlarına Kayserili firmalar yer bulmazken gerekli destekler ve girişimler ile 2016 yılında 41 firma ile 2017 de bu sayıyı 57 çıkardıklarını, 2018 yılı ocak ayı içinde mevcut firmalarının toplamda 800 m2 alan büyütmelerini ve ilave olarak 18 firmanın da fuar organizasyonuna dahil ederek toplamda 75 firma ile şehrimizin temsil edeceklerini kaydederek şöyle konuştu.
Yakup Deveci ayrıca KAYMOS bünyesinde Ekonomi Bakanlığı Destekli URGE projesi ile 2 yurtdışı gezisi düzenlediklerini ve Hedef Pazar Araştırmaları sonucunda firmaların ihracat ve yurt dışı pazara bakış açısında olumlu gelişmelerin yaşandığı, aynı zamanda yurtdışında ülkemiz ve şehrimiz in tanıtımına da önemli katkı sağladığını belirtti.
KDV indirimi ile canlanan mobilya sektörünün anlam verilemeyen bir şekilde hammadde imalat ve tedarikçilerinin, olumlu şekilde neticelenen referandum sonuçlarına rağmen, resmen zam yağmuruna maruz kaldıklarını belirten Deveci, ve bu zam furyasının hız kesmeden devam ettiğini ifadeetti. Kayseri de sektörün 100.000 kişi direk veya dolaylı yollardan istihdam sağladığını ifade eden Deveci, ?1600´e yakın farklı ölçekteki üreticilerin korkulu rüyası halini alan çalışan personelin kıdem tazminatları firma öz sermayelerine eşit hale gelmiş ve işletmelerimizin yaşamını tehdit eder hal almıştır. Çalışan mesai arkadaşlarımızın da hak kaybına uğramadan bu sorunun gerekli Bakanlıklarımızın çalışmaları ile çözülmesini bekliyoruz? diye konuştu?


HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor